Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

WC:n ilmeen siistimistyöt

Hinta 806,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

Rivitalo

 Pinta-ala

2 m2

 Sijainti

Helsinki

 Rakennuksen ikä

1984

 Remontin toteutus

23.03.2024

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

WC remontti

Kuvaus

- Kahden sisäoven (wc:n oven ja sen viereisen sisäoven) vaihto karmeineen ja kahvoineen. Vanhojen ovien ja karmien vieminen pois. Ovien leveys ilman karmeja on n. 64,5 cm ja 94 cm.
- WC:n lattian (mitat n. 1,1 x 1,9 m) saumatussin käytöstä likaantuneiden saumojen uusiminen vesieristettä varoen samantapaisella sävyllä kuin alkuperäinen saumaus
- WC:n lattioiden ja seinän välisten silikonien uusiminen (yht. n. 6 m), ja lavuaarin silikonien uusiminen siltä osin kuin lavuaari on yläpinnastaan kiinni seinässä (yht. n. 1,25 m).
- Litteän seinäkaapin päällä olevan pienen tason irrottaminen ja uuden tason asentaminen (tason mitat syvyys 21 x leveys 75 cm x korkeus 3 cm). Taso on ruuveilla kiinni alapuolisessa kaapissa. Yritämme löytää jostain jonkin sopivan palan esim. massiivipuulevyä, jota voisi käyttää uutena tasona.
- Pyyhenaulakon taakse on jäänyt kaksi kirkkaan vihreää proppua ikävästi pilkottamaan, kun pyyhenaulakko aiemmin irrotettiin ja uusi liimapintainen asetettiin aiempaa sijaintia korkeammalle. Näiden proppujen paikkojen siistiminen siinä määrin kuin mahdollista.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua