Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

WC-remontti

 

 Rakennuksen tyyppi

Rivitalo

 Pinta-ala

3 m2

 Sijainti

Helsinki

 Rakennuksen ikä

1986

 Remontin toteutus

07.01.2024

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

WC remontti
Asbestikartoitus

Kuvaus

Etsin wc-remonttiin tekijää, joka osaisi auttaa niin suunnittelun viimeistelyssä, tarvikkeiden hankinnassa kuin itse remontin tekemisessä purkuineen, asennuksineen, putki- ja sähkötöineen. Myös yhteydenpito taloyhtiön isännöintitoimistosta saatavaan valvojaan olisi osa toimeksiantoa. Eli mahdollisimman "avaimet käteen" -tyyppinen remontti.

NYKYTILANNE:

Kyseessä on asuntoni pieni (n 3m2) WC-tila vuonna 1986 rakennetussa rivitalossa. WC on lähes alkuperäisessä asussaan muovilattioineen ja maalattuine seinineen. Liitteenä valokuva nykyisestä wc:stä ja suuntaa antava pohjapiirrustus mittoineen (eivät välttämättä sentilleen oikein).

Wc:ssä tehtiin äskettäin asbestikartoitus, jossa ei havaittu asbestia.

TOIVEITANI UUDELLE WC:LLE:

- Lattian muovimatto pitäisi purkaa ja laittaa tilalle lattialaatat. Jos vesieristys ja/tai lattiakaivo vaativat tässä yhteydessä jotain uusimista, haluaisin siitäkin tiedon tarjoukseen

- Maalattujen seinien tilalle pitäisi laittaa seinälaatat. Toivon tarjoukseen tiedon siitä, vaatiiko tämä jotenkin seinien purkua vai asennetaanko laatat seinän päälle sellaisenaan

- Osa kalusteista (käsienpesuallas, peilikaappi, säilytyskaappi) ovat hiukan vaurioituneita ja pitäisi vaihtaa vastaaviin uusiin.

- Osa kalusteista (ainakin wc-istuin, hana, käsisuihku, lämpöpatteri) ovat kunnossa ja niitä voi vielä hyödyntää.

-Mahdollisesti vanhat, maalatut vesiputketkin kannattaisi vaihtaa uusiin kromattuihin putkiin.

-Jos kattoa joudutaan purkamaan putkien tai seinälaattojen tieltä, sillekin pitäisi keksiä joku edullinen uusi ratkaisu

-Oven ja ikkunan karmit pitänee uusia seinälaatoituksen tieltä, samoin pyyhenaulakot

-Kaikkien kalusteiden, lattiaviemärin, pistorasioiden ja pesukoneen liitäntäputkien sijoittelu pysyisi remontissa ennallaan.

-Valaistus olisi nykyisen kaltainen, eli peilikaapissa oleva valo riittää


Toivoisin tarjoukseen erittelyn paitsi eri työvaiheista, myös hintahaarukkaa tarvittavista tarvikkeista (laatat, uusimista kaipaavat kalusteet, ym.)

Aikatauluni on joustava, mutta toiveenani olisi saada remontti tehtyä vielä tämän vuoden puolella jos mahdollista, tai viimeistään alkuvuodesta.

Vastaan mielelläni mahdollisin lisäkysymyksiin, parhaiten minut saa kiinni sähköpostilla. Ja jos tarkemman tarjouksen tekeminen edellyttää kohteessa käyntiä ja omien tarkempien mittojen ottamista, niin sellaisen järjestäminen onnistuu tietenkin.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua