Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Viemäriremontti

Hinta 9000,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

Paritalo

 Pinta-ala

-

 Sijainti

Mattilankatu 14, 40600 Jyväskylä, Suomi

 Rakennuksen ikä

70

 Remontin toteutus

27.11.2017

 Siivous

-

 Kategoria

Vesi

Kuvaus

Kyseessä on kellarin viemärien ja pystyviemärien sukitus. Kaupungin viemäriin menevä putki sukitettiin vuonna 2016. Yhteensä sukitettavaa lienee noin 30-35m (?). Tarkka määrä tarkentuu esim, viemärien kuvauksen myötä. Kyseessä on vuonna 1947 rakennettu paritalo. Viemärien tarkkaa ikää en tiedä, mutta vanhoja ovat. Nykyiset pystyviemärit ovat rautaputkea. Kellarin lattian alla olevien materiaalia en tiedä Aikaisemmin sukitettu viemäri kaupungin verkkoon oli betoniputki. Kellaritiloissa on sukitettava kahteen pesukoneliittymään kuuluvat viemärit sekä saunan vesipisteet. Lisäksi on sukitettava molempien asuntojen pystyviemärit eli kellarista kaksi kerrosta ylöspäin. Toisessa asunnossa on kolme sukitettava vesipistettä ja toisessa neljä.
Talossa on kaukolämmitykseen perustuva vesikeskuslämmitys. Urakan aloitusajankohta voidaan sopia muuksikin kuin olen yllä ilmoittanut, mutta toteutus kuitenkin vuoden 2017 aikana. Käyttövesiputkien saneerauksesta voidaan sopia erikseen ja se tapahtuu mahdollisesti vuonna 2018.

Koska kyseessä on paritalo tulee urakkatarjoukset eritellä molempien asuntojen osalta, jotta kustannusten jaossa päästään oikeudenmukaiseen ratkaisuun.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua