Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Vapaa-ajan asunnon sisätöiden loppuun toteutus

 

 Rakennuksen tyyppi

Loma-asunto

 Pinta-ala

80 m2

 Sijainti

Taivassalo

 Rakennuksen ikä

2022

 Remontin toteutus

12.07.2022

 Siivous

-

 Kategoria

Huoneistoremontti

Kuvaus

n. 80m2 vapaa-ajanasunnon loppuun urakointi valmiiksi ns. kirvestöiden osalta. Rakennus on hirsimökki Hongan painumattomalla hirrellä ja maanvaraisella laatalla. Rakennus on sisätöiden osalta siinä vaiheessa, että lattiavalu on toteutettu (NP-betoni) kesäkuun alussa, ja myös tähän vaiheeseen tarvitut sähkötyöt ja LVI-työt toteutettu raudoitusta ja valua ennen. Projekti pitäisi edetä lattian hionnasta väliseinien pystytykseen. Yläpohjan puukuitueristeet on vielä laittamatta, osittain odottaen läpivientejä (Ruukin peltikatto), mutta eristemateriaali kuuluu Hongan toimitussisältöön.

Sisäpuolisten materiaalien osalta suuri osa on jo laskettu ja hankittu (mm. ilmastointikanavat, piiput, läpivientisarjat jne. ja myös keittiö- wc-kalusteet on jo valmiina toisaalla varastoituna). Ja osa materiaalista valmiina paikalla Hongan toimitussisällön puolesta (mm. runkopuutavara, seinä- ja kattopaneelit). Muut loput tarvittavat materiaalit voimme hoitaa tilaajana itse, ei urakoitsijan vastuulla. Mutta näiden materiaalien mahdollinen suunnittelu ja toimitusaikataulut toteutettaisiin yhteistyössä sopien.

Toivomme vain tarjouksia, joissa mahdollista ja resurssia aloittaa/jatkaa urakkaa mahdollisimman pian ja saada rakennus valmiiksi sitovalla aikataululla.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua