Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Vapaa-ajan asunnon ja aittarakennuksen sähköistys

Hinta 1870,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

Loma-asunto

 Pinta-ala

39 m2

 Sijainti

Mikkeli

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

30.06.2022

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Sähkötyöt

Kuvaus

Sähkötyöt
- Kohteesta on olemassa sähkösuunnitelma
- Pintoja voidaan täytyä purkaa sähkötöiden edeltä
- Valaisinpaikkoja ei tarvitse siirtää

Vuonna 2020 valmistuneeseen hirsikesämökkirakennukseen tarve valaistuksen, pistorasioiden sekä valaisinkytkimien sähköurakoinnille. Samalla tontilla sijaitsevaan aittarakennukseen tarve saada valaistus ja pistorasiat sähkösuunnitelman mukaisesti. Kohteeseen ei ole aikomus asennuttaa erillistä lämmitystä.
Tontille on tulossa sähköliittymän asennus alkukesästä 2022. Mittauskeskuksen tarkkaa paikkaa ei ole vielä tiedossa, eikä myöskään tarkkaa suuntaa, mistä verkkoyhtiö aikoo vetää sähköliittymän tontille.

Pyydän tarjousta sähköurakoinnista työhön mukaanlukien työhön tarvittavat materiaalit sekä käyttöönottoa varten tarvittavat tarkastukset. Työssä noudatetaan Järvi-Suomen Energia Oy:n (Jseoy) ohjetta sähkösuunnittelijoille ja -urakoitsijoille. Saatavilla: https://www.jseoy.fi/wp-content/uploads/2022/03/urakoitsijaohje-jse-2022.pdf.

Verkkoyhtiön sähköliittymätöiden annettu toteutusaikataulu on 30.6.2022 mennessä. Sähköurakoinnin työt on yhteensovitettava verkkoyhtiön sähköliittymätöiden kanssa.
Tarjouspyynnön liitteenä sähkösuunnittelun dokumentit alkuperäisissä tiedostoissa ja PDF-muodossa. Pyydettäessä kohteesta on saatavilla lisätietoja, suunnitelmiin tarkennuksia sekä myös mahdollisuus päästä käymään kohteessa.
- Valaisimien asennustyö kuuluu urakkaan
- Valaisimien asennustyö ei kuulu urakkaan


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua