Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Vanhan muovimaton irrotus ja pohjatyöt laminaatin alta ja laminaatin takaisinlaitto. + keittiön katon maalaus ja sähkölistan kotelointi

Hinta 7000,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

Kerrostalo

 Pinta-ala

15 m2

 Sijainti

Helsinki

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

22.09.2016

 Siivous

-

 Kategoria

Sisämaalaus
Lattian asennustyöt

Kuvaus

Makuuhuoneessamme on ollut pistävä haju ja mm. kosteusvaurioiden mahdollisuus on tutkittu. Kosteutta ei löytynyt. Lattia on laminoitu noin kaksi vuotta sitten ja on mahdollista, että muovimatto, joka jäi laiminaatin ja askelsuojuksen alle on syynä hajuun. Haluamme poistaa muovimaton liimoineen, jonka jälkeen lattiaan on tehtävä asianmukaiset pohjatyöt.

Jos mahdollista, niin laminaatit irrotettaisiin ehjinä ja samat laminaatit kiinnitettäisiin takaisin. Laminaattien malli: Laminaatti Parador Trendtime 1 Ash Aged Natural Rustic. Laminaattien kiinnitys Safe-lock pro (Kiinnittyy sekä sivusta että päästä viereisiin laminaatteihin). Myös listojen irrotus ja kiinnitys (ruuveilla betoniseinään).

Jätämme option ylläoleville toimille myös muissa huoneissa, jos hajun poistuminen makuuhuoneessa on ilmeistä urakan jälkeen.

Lisäksi, jos mahdollista, niin keittiön katon (n. 10m2) voisi maalata ja eteisen kautta olohuoneeseen tulevan (n. 7m:n matka) sähköjohtolistan (halkaisijaltaan n. 50mm x 100mm) voisi koteloida (esim kipsilevy ja maalaus).


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua