Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Vanhan hirsirunkoisen pihasaunan kunnostus

 

 Rakennuksen tyyppi

Loma-asunto

 Pinta-ala

20 m2

 Sijainti

Laihia

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

27.09.2020

 Siivous

-

 Kategoria

Huoneistoremontti

Kuvaus

Hei,
Haluaisin mahdollisuuksien mukaan kunnostaa pihapiirissämme olevan yli 100-vuotisen pihasaunan (pesutupa). Tämä vaatisi oletettavasti asiantuntemusta tämän ikäisten / -tyyppisten rakennusten kunnostamisesta. Rakennus on hirsirunkoinen ja hirret toivon mukaan ovat suurimmaksi osaksi kunnossa. Muutoin pitäisi päivittää ainakin halkeillut betonilattia ja hormi sekä kattorakenteet. Tarvitaan myös uudet ikkunat ja ovi.

Ajatuksenani olisi saada rakennuksen perusta ja runko kuntoon, niin että sinne voi toteuttaa toivomani sisätilat (sisusta siis menisi täysin uusiksi). Se voisi olla erillinen vaihe sitten muun pohjatyön jälkeen. Visionani on toteuttaa tilaan saunan lauteet + hammam-tyylinen pesutila. Eli saunahuoneeseen tulisi valettu betoninen (tms) pesupenkki, joka laatoitetaan. Lisäksi pesuvedelle tulisi samaa tyyliä oleva kivinen allas. Ks. inspiraatiokuva: https://www.luxury-riads.com/photos-etablissement/big-riad-al-rimal-hammam.jpg

Rakennukseen on vedetty sähköt, mutta vettä varten olisi vain poistoviemäri, eli tilassa olisi kantovesi. Ei siis muuta kuin saunan kiuas/mahdollinen takka lämmitys.

Mikäli tämän tyyppinen työ kiinnostaa, niin laitathan viestiä (Arvostan hyviä viestintätaitoja). Puheluihin en ehdi vastaamaan.



Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua