Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Vanhan autotallin sisätilan seinä- ja kattolevyjen asbestipurku

Hinta 1250,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

-

 Pinta-ala

18 m2

 Sijainti

Jyväskylä

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

01.10.2020

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Purkutyöt

Kuvaus

Pyydän tarjousta oheisesta urakasta mahdollisimman pian, kuitenkin 30.7.2020 mennessä.

Työ: autotallin sisäseinien ja sisäkaton pintalevyjen purku ja asianmukainen hävitys sekä tilan siivous pölystä. Työhön kuuluu vielä kiinni olevien muutamien hyllyjen ja ikkunakarmien ym. poisto.
Seinälevyissä on asbestia, tyyppi = antrofylliitti, joten purku on suoritettava asbestipurkuna. Kartoitus on teetetty 23.7.2020 (raportti saatavissa). Rakennus on ulkorakennus, joka ei ole yhteydessä asuintiloihin. Tila rajoittuu osin suoraan ulkotiloihin, osin ulkorakennuksen muihin tiloihin. Tarkoitus on jatkaa rakennuksen käyttöä levyjen poiston jälkeen, siksi pölyn leviäminen muihin tiloihin purun yhteydessä tulee estää. Levyt on kiinnitetty puurunkoon nauloin, taustalla metallivahvikkeet. Paikalle pääsee autolla, tallissa on pariovet.

Purkutyön määrä: Pohjan pinta-ala on 2,7 x 6 m, takaosassa lisäksi leveämpi kohta (1,5 x 1,2 m). Tilan korkeus on n. 220 cm.

Mahdollisessa tarjouksessa on mainittava työn aloittamis- ja päättymisaika sekä urakan kokonaiskustannus kaikkine kuluineen. Työn osuus on eriteltävä. Tarjouksen yhteydessä on todennettava lupa asbestipurkutyöhön.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua