Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Valesokkelin korjaus

 

 Rakennuksen tyyppi

Paritalo

 Pinta-ala

142 m2

 Sijainti

Espoo

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

17.11.2019

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Huoneistoremontti
Julkisivuremontti

Kuvaus

Asunnossa tehtiin kuntotarkastus, jossa löytyi kosteutta (mutta ei hometta) valesokkelirakenteesta. Rakenne pitäisi korjata nykysuositusten mukaisesti. Alla ote kuntotarkastusraportista.

"Kohteen etu- ja takapihan puoleisten puurunkoisten ulkoseinien alaosien rakenteena on käytetty ns.valesokkelirakennetta. Ulkoseinien alaosien kuntoa tutkittiin etupihan puolelta (takamakuuhuoneen ikkunaseinän oikealta puolelta) sekä olohuoneen viereisestä makuuhuoneesta (ikkunaseinän vasemmalta puolelta) avaamalla ulkoseinien alaosien rakennetta. Avauskohtien rakenteet olivat seuraavat: kipsilevy, höyrynsulkumuovi, puurunko ja lämmöneristys, tuulensuojalevy. Avauskohdissa puurunkoisten ulkoseinien alaohjauspuut olivat noin 20 cm lattiapinnan alapuolella. Etupihan puolella alaohjauspuun alapinta oli noin 7 cm viereistä maanpintaa alempana ja takapihan puolella alaohjauspuun alapinta oli noin 15 cm maanpintaa ylempänä"

Korjaus on tarpeen etu- ja takaseinän osalta (päädyissä erilainen rakenne). Sauna rajoittuu etuseinään ja samoin keittiö (kiinteitä keittiökalusteita korjattavan seinän edessä). Muita osin seinät maalattua levyseinää, jossa patterit.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua