Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Valesokkeli- ja väliseinäkorjaus

 

 Rakennuksen tyyppi

Rivitalo

 Pinta-ala

248 m2

 Sijainti

Helsinki

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

21.07.2020

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Huoneistoremontti
Julkisivuremontti

Kuvaus

Vuonna 1976-78 rakennetussa 7 asuntoa ja pannuhuoneen käsittävässä, yhteensä 762 neliön rivitalossa on teetetty insinööritoimiston saneeraussuunnitelma piirustuksineen, ja haemme työlle toteuttajaa. Työ tulisi aloittaa alkukesällä 2020, mahdollisimman nopeasti, mutta emme laita nyt tähän sitovaa päivämäärää, sillä aloituspäivä riippunee osittain siitä, milloin saneerauksen ensimmäinen vaihe, salaojitus, on saatu tehtyä.
Kohteessa on kaksi taloa, A ja B. Isompi remontti kohdistuu puuosiensa takia jo kosteusvaurioituneeseen taloon B, mutta myös kivirakenteisen A-talon (4 asuntoa, 504 neliötä kahdessa kerroksessa) alakerta tiivistetään ilmavuotojen estämiseksi.
B-talossa tehtyjen kuntotutkimusten perusteella on todettu valesokkelirakenteen sekä kantavien väliseinien alaosissa kosteus- ja mikrobivaurioita. Talon ulkoseinien alaosan valesokkelirakenteen ja alalaatan päältä lähtevien väliseinien osalta korjaus käsittää seinärakenteen alaosan uusimisen siten, että puumateriaali vaihdetaan paremmin kosteutta sietäviin ja vähemmän kosteutta siirtäviin materiaaleihin ja rakenne (molemmissa rakennuksissa) tiivistetään siten, että veden johtuminen rakenteeseen ulkopuolelta estetään ja ilmavuodot rakenteen lävitse huoneilmaan estetään.
Perinpohjaiset lisätiedot ja korjaussuunnitelmapiirustukset saatavilla jos kiinnostusta.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua