Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

valesokkeli ja salaojat

 

 Rakennuksen tyyppi

Rivitalo

 Pinta-ala

420 m2

 Sijainti

Helsinki

 Rakennuksen ikä

40

 Remontin toteutus

19.03.2019

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Maankaivuu
Julkisivuremontti

Kuvaus

Hyvä Vastaanottaja,

Taloyhtiömme suunnittelee sekä salaojaremontin että valesokkeliremontin tekemistä taloyhtiöön ja haluaisimme teiltä tällaisesta urakasta tarjouksen.

Taloyhtiöömme on tehty kuntokartoitus kesällä 2018 ja siinä on tullut ilmi salaojien puutteellisuus / toimimattomuus ja siitä johtuen myös ongelmaa talon valesokkelissa. Ympäristöstä tulevat (maanalaiset) valumavedet ja sitä kautta suurin kosteusrasitus kohdistuu talon idän puoleiselle pitkälle sivulle sekä osittain talon pohjoispäätyyn. Valesokkelissa havaittiin ongelmaa vain talon idänpuoleisella pitkällä sivustalla, eli valesokkeliremontin laajuus on lähtökohtaisesti vain idän puoleinen sivu, joka on pituudeltaan noin 45 metriä.

Salaojaremontin laajuus olisi idän puolen sivu ja mahdollisesti myös pohjois puolen pääty, eli noin 55 metriä. Salaojaremontin yhteydessä voisi olla järkevää laittaa myös talon itäsivun sadevesiviemäröinti maanalle, eli hyödyntää samaa kaivuuta ja pienentää tällä tavalla myös talon sokkeliin kohdistuvaa kosteusrasitusta.

Pyytäisimme teiltä siis ystävällisesti tarjousta josta selviää salaojaremontin sekä valesokkeliremontin vaiheet ja sisältö eriteltynä. Jos jostakin syystä teidän ei onnistu suorittaa molempia, niin sitten vain toisen remontin tarjous. Lähtökohtamme on, että teidän kauttanne saisimme myös tarvittavan suunnittelun ja työohjeistuksen. Siis sellaisen dokumentaation joka kuvaa remontin ja jonka perusteella työtä voidaan valvoa.

Lisäksi haluaisimme aika-arvion. Miten kauan remontti kestäisi ja milloin teille olisi mahdollista tulla suorittamaan kyseinen operaatio? Me haluaisimme edetä asian suhteen tulevan kevään-kesän aikana.

Kiitos.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua