Vaatehuoneesta WC-tila

Urakkamaailma on

  • - Ilmainen
  • - Riskitön
  • - Turvallinen tapa löytää luotettava urakoitsija
  • - Säästä jopa tuhansia euroja

Löydä remontillesi tekijä


Vertaile tarjouksia, tutustu urakoitsijoiden taustatietoihin ja aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin.

Rakennuksen tyyppi Kerrostalo
Pinta-ala 6 m2
Remontti toteutettiin 03.08.2015
Kategoria Kylpyhuoneremontti, Märkätila Vesi Suunnittelu
Materiaalit Kyllä
Siivous Kyllä

Huoneistomme noin 6m2 kokoisesta vaatehuoneesta olisi tarkoitus tehdä wc-tila. Ei suihkua / lattiakaivoa, vaan "kuiva-wc" pöntön ja pesualtaan kanssa plus kaapistoja toki.

Tarvitsemme urakoitsijan, joka piirtää LVIS-kuvat ja hakee tarvittavat luvat kaupungilta sekä toteuttaa varsinaisen urakan.

Toivomme tarjoukseen kiinteää hintaa vaiheelle 1, eli lupia (käsittääksemme Z-lupaa) varten tarvittavat piirrokset, hakemukset, käsittely kaupungin kanssa jne. "Avaimet käteen" palveluna. Näiden lisäksi myös piirrokset, valaistus, pintamateriaali yms. valinnoista.

Varsinaiselle urakalle toivomme joko kiintää hintaa kaikelle työlle (putkineen, sähköineen, kaikkineen) tai sitten arvio työmäärästä ja tuntihinta. Materiaalit toki sitten erikseen lopullisten valintojen mukaan.

Toteutuksen ajankohdan suhteen meillä ei niin kiirettä milloin aloittaa, mutta itse työvaihe tulee olla mahdollisimman lyhyt - eli mieluummin lokakuussa 3 päivää kuin elokuussa 2 viikkoa.

Ehdotus maksuista: Vaihe 1 maksu kun lupakäsittely läpi ja voimme edetä toteutukseen. Toteutustyö kertaveloittesena työn jälkeen. Materiaalit erikseen sovitusti.


Miten Urakkamaailma toimii