Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Uuden terassin rakentaminen

 

 Rakennuksen tyyppi

Omakotitalo

 Pinta-ala

18 m2

 Sijainti

Oulu

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

26.06.2023

 Siivous

-

 Kategoria

Terassin rakentaminen

Kuvaus

Haluamme rakennuttaa kaksikerroksisen omakotitalomme päätyyn koko päädyn levyisen terassin, johon asennetaan joko rakennusvaiheessa tai (mm. kustannuksista riippuen) myöhemmin lasitukset.

Ensisijainen toive on rakennuttaa itseasiassa terassi-parveke -yhdistelmä siten, että terassin katto toimisi parvekkeena, johon on kulku yläkerran makuuhuoneesta. Makuuhuoneen ikkuna on lattiaan asti ulottuva/ovimainen/ranskaleisen parvekkeen kaltainen, joten kulku parvekkeelle on sitä kautta mahdollinen.

Mikäli em. parveke-terassi ei ole esim. rakennuslupa-, kustannus- tai muista syistä johtuen mahdollinen, toinen vaihtoehto on ns. tavallisen, katetun (lasitusvarauksella) terassin rakentaminen.

Yläkerran makuuhuoneen ikkuna toimii hätäpoistumistienä, mikä pitäisi huomioida molemmissa terassivaihtoehdoissa. Lisäksi tarvitsemme sähkötyöt ainakin valaistusta varten.

Tässä vaiheessa etsimme ensisijaisesti suunnittelijaa projektillemme. Haluamme ammattilaisen suunnittelemaan ja piirtämään terassin niin, että se sopii ilmeeltään ja mittasuhteiltaan taloomme, ja tietenkin täyttää tekniset vaatimukset. Hyvän suunnitelman jälkeen tarvitsemme toki rakentamiselle myös toteuttajat.

Olemme haaveilleet tästä terassista vuosia. Toivottavasti läheltä löytyy ammattilainen edistämään projektia kanssamme.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua