Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Upotetun koreapaneelin poisto lastulevyseinästä ja levytys muuhun tasoon sisäportaissa

Hinta 1735,00 €

 

Käyttäjän arvostelu

 Rakennuksen tyyppi

Omakotitalo

 Pinta-ala

6 m2

 Sijainti

Tampere

 Rakennuksen ikä

1980

 Remontin toteutus

11.03.2024

 Siivous

-

 Kategoria

Tapetin poisto

Kuvaus

1980 rakennettu omakotitalo, johon on jossain vaiheessa lisätty sisäportaikon seinille ns. koreapaneelia. Paneeli on upotettu levyseinään (ei varmuutta onko kyseessä saumattu lastulevy vai gyproc-seinä) muun seinän tasoon ja kiinnitetty ainakin nauloilla. Ei ole tietoa onko käytetty lisäksi liimaa, mutta tiukasti ovat kiinni. Kuvia liitteenä. Haluaisimme paneelin (n. 6 m2) poistettavan ja seinän niiltä osin gyproc-levytettävän ja tasoitettavan muun seinän tasoon siististi maalausvalmiiksi. Otamme huomioon myös suositukset koko seinien päällelevytyksestä mikä tämä tulisi edullisemmaksi / olisi nopeampi hoitaa. Huomioitava on, että työstettävät seinäpinnat sijaitsevat portaikossa kolmella seinällä, johon osin ei yllä ilman apuvälineitä.

Kuvissa näkyy, että vasemmanpuoleisen levyn alapuolella on tiilipintaa, joka jää sellaiseksi ja toiveena on, että levytettävän pinnan ja tiiliseinän sauma saataisiin niin siistiksi, ettei se vaatisi listaa päälle. Portaikon takaseinältä, jossa paneelin alapuolella on tapetti (jatkuu olohuoneesta), poistetaan tapetti omin voimin etukäteen. Tämän takaseinän pinnan tasoa ei ole mahdollista muuttaa lisäämällä gyprokkia paneelin päälle, ellei samalla koko olohuoneen takaseinää (n. 5 m pituudeltaan) levytetä uudelleen, koska seinä jatkuu saumatta olohuoneesta portaikkoon. Eli takaseinä olisi oletettavasti joka tapauksessa tehtävä niin, että paneeli poistetaan ja tilalle asennetaan gyproc.

Tämän lisäksi oheisessa kuvassa näkyvä lastulevypalasista rumasti rakenneltu pienehkö makuuhuoneen seinäpinta oven ja muurin ympärillä (n. 3m2) pitäisi pinnoittaa gyprocilla ja tasoittaa maalausvalmiiksi.

Asianmukaisesta suojauksesta on huolehdittava, jotta esim. hiomapöly ei pääse leviämään koko asuntoon, mutta voimme itse huolehtia purkujätteen kuljetuksesta jäteasemalle. Siivous pölynpoiston osalta tehtävä, koska meillä ei ole remontti-imuria.

Haen näille töille tuntihintaa ja työaika-arviota, en urakkatarjousta. Työ olisi hyvä päästä suorittamaan mahdollisimman pian keväällä.


Käyttäjän tekemä arvostelu

Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua