Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Ulkoseinän panelointi ja maalaus sekä paneloinnin alareunan tippapellityksen ja ikkunoiden vesipellitysten uusiminen

 

 Rakennuksen tyyppi

Omakotitalo

 Pinta-ala

30 m2

 Sijainti

Kerava

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

13.09.2019

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Ulkomaalaus
Julkisivuremontti

Kuvaus

2. Kerroksen ulkopaneloinnin uusiminen etelän puoleiselta seinältä ( paneeloinnin pinta-ala n. 30 m2) ja ikkunoiden vesipeltien (eli tippapeltien) ja paneelin alareunassa olevan vesipellitysten purku ja uusien asennus.
Näitä peltejä on yht. n. 18 juoksumetriä joista paneeliseinän alareunassa oleva pelti on koko seinän pituinen n. 10 m ja ikkunoiden peltejä on 2 kpl ja ovat n. 5,8 m ja 1,8 m pituiset.

Seinä on mitoiltaan n. 4 m x 10 m josta alueesta ikkunapinta-alaa on n. 10 m2. Uusittavaa paneelointi-alaa jää siis n. 30 m2. Katon harja ei ole tällä seinällä, alue on siis suorakaiteen muotoinen.

Ikkunoiden välissä, siis pysty suunnassa, on n. 35 cm leveä pystypaneli joka puretaan pois ja tilalle asennetaan vastaavan kokoinen peltikasetti/ -kotelo, ruskeaksi pinnoitetusta pellistä. Peltikasetin korkeus on 1,7 m. Näitä kasetteja tulee 3 kpl. Kaikki edellä mainitut pellitykset uusitaan ruskeasta 0,6 mm pellillä.

Seinäpaneeli on vaaka-paneeli. Myös uusi paneeli asennetaan vaakaan. Vanha paneeli on mitoiltaan n. 19 mm x 145 mm ja uuden tulee olla mahdollisimman lähelle vanhan paneelin mittoja ja muotoa.
Vanha paneeli on käsitelty Jollain Pinotex tyyppisellä, (tummahko ruskea) aineella ilmeisesti kuultokäsittely tms. ja näin ollen myös uudet käsitellään vastaavalla käsittelyllä 2 kertaan.

Uusittava alue on toisessa kerroksessa, alkaen noin 2,4 m korkeudelta ja paneloinnin yläreuna on arviolta 5,5 - 6 metrin korkeudessa. Leveyssuunnassa seinä on 10 m leveä. Kaikki työt ( siis panelointi ja pellitystyöt jne.) tapahtuvat tällä samalla seinällä. Maa-alue on seinän kohdalla on tasainen ja laatoittettu betonilaatoilla joten esim. Telineen liikuttelu ja pystyttäminen on seinä kohdalle vaivatonta.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua