Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Ulkosaunan remontointi

Hinta 30000,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

Erillistalo

 Pinta-ala

22 m2

 Sijainti

Kotka

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

29.05.2021

 Siivous

-

 Kategoria

Kylpyhuoneremontti

Kuvaus

Ulkosaunan remontti. Tarkoitus uudistaa 70-luvun ilme, poistaa "mummolan haju", joka tarttuu kaikkiin vaatteisiin, tehdä pukuhuoneesta viihtyisämpi, rakentaa pesuhuone, parantaa eristystä, tehdä tilasta jatkuvasti lämmitettävä ja laajentaa saunaa ja samalla varastotilaa. Sauna on jatkuvassa käytössä ja savuhormi toimiva. Pukuhuoneessa on vinyylimatto ja pahviseinät ja eristemateriaali on lasivilla. Saunassa betonilattia (eristeestä ei tietoa) ja seinissä eristeenä lasivilla.

Ulkosaunarakennus, jossa on sähköt ja kantovesi. Paikkaan ei saa asentaa juoksevaa vettä. Pesuvedet lasketaan lattiakaivon kautta ulos ja imeytetään maahan. Lattiakaivoja on yksi.

Remontoitavat kohteet:

Pukuhuone 6 m2. Uusitaan sisältä täysin: puretaan lattia, katto ja sisäseinät ja vaihdetaan eristeet hengittäviksi (selluvilla). Asennetaan lattialämmitys ja laatoitetaan lattia. Asennetaan uusi ikkuna. Asennetaan uudet seinä- ja sisäkattorakenteet, niiden materiaaleja ei vielä päätetty. Kuva 1.

Sauna 6,5 m2. Puretaan sisäseinät ja sisäkatto, asennetaan uudet eristeet. Tehdään pesuhuone - rakennetaan väliseinä ja asennetaan pesuhuoneen ja saunan väliin ovi. Pesuhuoneeseen lattialämmitys ja laatoitus, jos mahdollista myös kuumavesiboileri tai muu suihkusysteemi (saunassa kantovesi - onko sellaiseen sopivaa systeemiä saatavilla?). Myös saunaosa laatoitetaan. Sauna myös laajenee noin 2,4 m x 1,5 m ulkoseinän siirron ansiosta. Asennetaan uusi ikkuna. Seinä- ja kattomateriaaliksi tulee paneeli. Kuva 2. Asennetaan uudet lauteet ja uusi kiuas.

Ulkoseinän siirto: Ulkoseinää siirretään noin 1,5 m x 6 m. Tällä on tarkoitus saada saunaan laajennusta, joka mahdollistaa pesuhuoneen tekemisen. Laajennus voidaan tehdä pilarien varaan. Laajennuksen leveys on 6 m, josta 2,4 m tulee saunalle ja on eristettävä, ja muu osa varastotiloille, joihin ei tarvita eristeitä. Kuva 3.

Remonttisuunnitelma on tehtävä ja on haettava rakennuslupa. Rakennusoikeutta on riittävästi laajennuksen mahdollistamiseksi.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua