Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Ulkorakennuksen sähköistyksen uusiminen sekä päärakennuksen pihavalojen ja ulkopistorasioiden uusiminen

Hinta 2276,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

Omakotitalo

 Pinta-ala

1 m2

 Sijainti

Janakkala

 Rakennuksen ikä

70

 Remontin toteutus

10.07.2019

 Siivous

-

 Kategoria

Sähkötyöt

Kuvaus

Kuvista löytyy alustava suunnitelma sekä kuvat talosta, ulkorakennuksesta ja sähkömittarista.

1. Ulkorakennukseen vedetään sähkömittarista alkaen uusi kaapeli korvaamaan olemassa olevat kangaspäällysteiset alkuperäiset johdot sekä nykyinen päällystämätön ilmakaapeli. Mikäli mittaritaulu mahdollistaa voimavirtakykyisen johdon vetämisen, niin vedetään voimavirtakykyinen kaapeli ulkorakennukseen. Muussa tapauksessa vedetään tavallinen kaapeli 16A sulakkeella. Ulkorakennukseen tulee 2kpl ulkovalaisimia, 3-4 kpl sisävalaisimia ulkorakennuksen sisälle sekä yksi 2-paikkainen pistorasia. Arvio uusittavan johdon pituudesta sisältäen sisäpuoliset kaapeloinnit on n. 70metriä. Ulkorakennuksen kaapeli on tällä hetkellä ilmajohtona, joten vaihtoehtoisesti uusitaan ilmajohto tai asennetaan maakaapeli. Jos päädytään maakaapelointiin, omistaja kaivaa valmiiksi maahan maakaapelin suojaputken, jossa vetolanka valmiina. Päärakennuksen kuistille täytyisi saada katkaisija, jolla pystytään laittamaan päälle ja pois sähköt ulkorakennuksesta, jotta ulkorakennuksen pihavalot saadaan toimimaan halutusti päärakennuksesta käsin.

2. Päärakennuksen ulkopistorasioille ja uusille pihavaloille vedetään uusi johto sähkömittarista. Vanhat pihavalojen ja pistorasioiden johdotukset poistetaan. Päärakennukseen asennetaan 3 kpl pihavaloja sekä 2 kpl 2-paikkaisia pistorasioita. Uutta johtoa vedetään arviolta 18 metriä. Kuistille asennetaan katkaisija, josta kaikki 3 pihavaloa sytyy ja samuuu. Mikäli on mahdollista, niin asennetaan sellainen "kolmitoiminen" katkaisin, jossa vaihtoehdot: päällä/pois/liiketunnistin, jolla pihavalot syttyvät.

Pihavaloiksi on tarkoitus valita sellaiset valaisimet, jotka antavat hyvälaatuista yleisvaloa ja joihin pystytään itse vaihtamaan jatkossa esim. kierrekantaiset led-lamput.

Yllämainittu suunnitelma on suuntaa antava, joten mielellämme otamme parannusehdotuksia vastaan ja esimerkiksi kaapelien sijoitteluun voi löytyä järkevämpiäkin linjauksia.

Pyydämme antamaan alustavan tarjouksen ja tarvittaessa tämän jälkeen onnistuu myös paikan päällä näyttäminen, jonka jälkeen on mahdollista tarkentaa tarjousta. Tarjoukseen tulee sisältyä myös kaikki tarvikkeet ja alv.

Mikäli annatte tuntihinta-pohjaisen tarjouksen, niin siihen täytyy liittää arvio tarvittavasta tuntimäärästä sekä arvio tarvikkeiden kokonaiskustannuksesta sekä alv.

Alustavan tarjouksen jälkeen onnistuu näyttö paikan päällä (poislukien 18.5-25.5). Urakan toteutusajankohta on sovittavissa joustavasti.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua