Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Tiilisisäseinän purkutyö

Hinta 1386,00 €

 

Käyttäjän arvostelu

 Rakennuksen tyyppi

Kerrostalo

 Pinta-ala

-

 Sijainti

Tampere

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

29.03.2021

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Huoneistoremontti

Kuvaus

Kyseessä olisi tiilistä rakennetun sisäseinän purkutyö, tarkemmin sanottuna keittiön ja olohuoneen väliin tulisi ikkunamainen aukko. Ikkunan koko on noin 180 cm leveä ja 110 cm korkea. Tarvitsisimme myös kohteen suojauksen pölyyn leviämiselle.

Tässä vielä virallinen insinöörin tekemä lausunto toteutuksesta:
"Kohteena olevan asuinkerrostalon, huoneiston keittiön ja olohuoneen välille on tilaajan tarkoitus teettää uusi ikkunamainen aukko. Purettava seinä on katselmoitu paikanpäällä ja se on ei-kantava väliseinä. Seinään voidaan tehdä suunniteltu aukko, mutta säilytettävän seinän yläosa on tuettava L- teräksestä tehdyllä palkilla. Palkki suositellaan asennettavaksi aukon kohdalle ennen seinän purkamista. Palkki ulotetaan vähintään 150 mm aukon reunoista ehjän seinälinjan puolelle molemmissa reunoissa.

Seuraavalla sivulla on esitetty periaateratkaisu palkista ja vaihtoehtoisia palkkeja voidaan myös käyttää, mutta niiden soveltuvuus ja kestävyys tulee varmistaa etukäteen.
Katselmoinnin yhteydessä ei havaittu seinässä sähköistyksiä, mutta silti on olemassa pieni mahdollisuus että niitä voi seinärakenteessa olla ja asia on huomioitava purkutöissä. Silmämääräisesti tarkasteltuna katselmoinnin yhteydessä ei havaittu haitta-aineita ja seinärakenne on sellainen, että tyypillisesti sellaisissa ei yleensä esiinny haitta-aineita. Mikäli purkutöiden yhteydessä herää epäillys mahdollisista haitta-aineista, tulee niistä teettää haitta-ainetutkimukset ennen purkutöiden jatkamista."


Käyttäjän tekemä arvostelu

Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua