Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Terassin rakentaminen osittain veden päälle mökkisaarelle

 

 Rakennuksen tyyppi

-

 Pinta-ala

50 m2

 Sijainti

Kaidanmaankari

 Rakennuksen ikä

50

 Remontin toteutus

23.10.2021

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Huoneistoremontti

Kuvaus

Pyydämme tarjousta terassin toteutuksesta saarellemme. Emme halua erillistä laiturielementtiä, joten terassin tulisi jatkua osittain veden päälle.

Haasteen toteutukselle luo se, että saari on kallioinen ja korkeuseroa on jonkin verran. Eli joudutaan todennäköisesti nostamaan terassia jonkin verran tai tekemään porrastus. On myös ehkä mahdollista käyttää kalliokylkilaiturin runkopalkkeja: https://www.a-laiturit.fi/tuote/kalliokylkilaiturin-runkopalkki/
Mutta tästä ammattilaisella ja näitä tehneillä lienee parempi ymmärrys kuin meillä. Saarella on nyt vanha terassiviritelmä, josta lähtee monessa tasossa porrasta talolle. Tästä halutaan luopua.

Mukaan pari mallikuvaa. alustavasti terassin koko olisi noin 15x5 m. Mutta muutkin ratkaisut ovat mahdollisia eli ei tarvitse välttämättä jatkua noin kauas vasemmalle. Oleellista on, että kokonaisuus on yhtenäinen.

Terassilta tulee olla kulku talon pääovelle (portaat), sekä kalliolle talon eteen. Muutoin kaikkea porrastusta tulisi välttää. Mallikuvasta saanee selvää, että tällä hetkellä porrastusta on paljon ja kulku hankalaa.

Terassin veden puolelle pitää saada vene kiinni (kokoa buster s/m), sekä siitä tulisi olla uimaportaat veteen. Syvyyttä noin 2-3 metriä rannasta on noin metri, mutta se vaihtelee kallipohjan vuoksi.

Saari on kokonaan meidän ja sijaitsee osoitteessa Kaidanmaankari 1 (Korkeakari), Eräistenkarin laiturilta venematkaa saarelle on noin 1,5 km. Eli saarelle ei ole tieyhteyttä.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua