Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Taloyhtiöurakka: Väliseinä ja -kattorakenteiden purkaminen ja ennallistaminen sekä muu putkireittien valmistelu käyttövesiremonttia varten

 

 Rakennuksen tyyppi

Rivitalo

 Pinta-ala

1300 m2

 Sijainti

Helsinki

 Rakennuksen ikä

1972

 Remontin toteutus

22.05.2023

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Rakenteiden purkaminen

Kuvaus

Taloyhtiössämme valmistaudutaan käyttövesiptkien uusimiseen ja sekä sähköjen vetämiseen latauspisteille (9 kpl). Tätä tarkoista varten haemme urakoijaa, joka valmistelisi reitit rakennuksen sisällä putkia ja sähköjä varten.

Työ sisältää vesijohto ja sähkösyöttöreittien valmistelua rakennuksen sisällä mm. rakentamalla koteloita, avaamalla seinä- ja välikattorakenteita, rakentamalla koteloita sekä poraamalla aukkoja asuntojen välisten seinien ja kerrosten välipohjien läpi. Kun vesijohdot on uusittu ja sähkösyötöt rakennettu, rakenteen ennallistetaan tai siistitään.

Tarjoukset urakoista "Käyttövesiputkien ja -kalusteiden uusiminen" ja "sähköautojen latauspisteiden rakentaminen" pyydetään erikseen, mutta kerro, jos voit tarjota myös näihin.

Tarkempi tarjouspyyntö on linkissä https://docs.google.com/document/d/1rGKfEWq2l-rBmfedpAniOSOzE8O52Rpg/edit?usp=share_link&ouid=115495680567787928011&rtpof=true&sd=true

Kohteen laajuuden vuoksi tarjous vaatii erillisen käynnin.



Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua