Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Taloyhtiöurakka: Maalaus- ja saumaustyöt

Hinta 23705,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

Paritalo

 Pinta-ala

404 m2

 Sijainti

Vantaa

 Rakennuksen ikä

2020

 Remontin toteutus

19.03.2023

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Kuvaus

Tausta:
- Taloyhtiö teetättää itse 1-vuotiskorjauksia grynderin mentyä konkurssiin. Tarvittava remontti koostuu alla listatuista töistä. Emme oleta, että urakoitsija kykenee tekemään kaikki listatut työt, joten ilmoitattehan mitä kaikkea alla olevista voitte tarjota (esim. "tarjoamme kohdat a,b ja d" tms..)

a) Kyseessä on puutalo (4 x 101m2 huoneistoa), jonka kaikissa huoneistoissa seinän- ja katonraoissa rakenteiden elämisestä aiheutuneita rakoja jotka pitää maalata/kitata. Lisäksi osa kattolistoista roikkuu. Sisätilojen lisäksi myös lämminvarastoissa pitää hoitaa seinän/katonrajojen korjauksia (esim. silikonisaumauksissa rakoja). Osassa huoneistoja maalaustyö on tehty siten, että gyproc-ruuvit näkyvät maalipinnan takaa kohoumina. Yhden huoneiston kph-ovenkarmissa halkeama, joka vaatii maalia. Ks. havainnollistavia esimerkkejä liitteenä. Joka ikistä rakoa emme ole kuvanneet.
b) Huoneistojen muissa ulko-ovissa (= ovet terassille ja yläkerran parvekkeelle) tapahtunut rakenteiden elämistä, mistä johtuen ovea ja/tai karmia pitäisi säätää siten, ettei oven sulkeminen tuota ongelmia
c) Kolmeen huoneistoon pitäisi saada ilmalämpöpumpun ulkoyksikön suoja, joka näyttää vastaavalta kuin tarjouspyynnön liitteessä olevassa kuvassa. Ks. kuva liitteenä.
d) Huoneistojen yläpohjien ovet ovat aika tiukkoja, niitä pitäisi hieman säätää jotta ovi aukeaa helposti, jonka lisäksi oveen pitäisi asentaa (edullinen) ulkokäyttöön tarkoitettu vetokahva. Ks. kuva liitteessä.
e) Yhdessä huoneistossa yläkertaan vievissä portaissa on väärin asennettu puinen taso, joka on haljennut ja joka pitää vaihtaa. Ks. kuva liitteenä.
f) Kahdessa huoneistossa kylpyhuoneen lattian laattasaumaus on tehty huolimattomasti, laattasaumoissa reikiä ja ainetta laitettu liian vähän (urat ovat syviä). Kylpyhuoneen koko n. 2,5m x 1m. Ks. kuva liitteenä.
g) Kahdessa huoneistossa alakerran erillis-wc:n lavuaarin silikonisaumaus on jätetty tekemättä tai tehty huolimattomasti.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua