Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Taloyhtiöurakka: Korvausilmaventtiilien asennus

Hinta 538,00 €

 

Käyttäjän arvostelu

 Rakennuksen tyyppi

Paritalo

 Pinta-ala

1108 m2

 Sijainti

Espoo

 Rakennuksen ikä

1985

 Remontin toteutus

07.10.2023

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Korjaussuunnittelu
Ilmanvaihtoventtiilin asennus

Kuvaus

Taloyhtiö teettää yhteen asuntoon korvausilmaventtiilien asennuksen akuuttina korjauksena huippuimuripohjaisen ilmanvaihtojärjestelmän tehostamiseksi. Lisäksi toivomme tarjouksen sisältävän eriteltynä option loppujen 13 asunnon osalta saman toimenpiteen toteuttamiseksi, kun asiasta on yhtiökokouksessa (pidetään loka-marraskuussa 2023) päätetty. Ensiksi remontoitavan asunnon osalta toteutusaikataulua toivotaan mahdollisimman pian ja loput huoneistot olisi tarkoitus myös saada tältä osin kuntoon ennen tulevaa kevättä, jos yhtiökokous projektin hyväksyy. Alustavasti hanke on jo aiemmin kunnossapitosuunnitelmassa päätetty toteutettavaksi.

Paritaloyhtiössä rakennuksia 7 kpl, joissa yhteensä 14 huoneistoa. Tarkempi ulkoseinän rakennekuvaus liitteenä. Huoneistoista 8 kpl on 3h+k+s pohjalla (72 m²/kpl) ja 6 kpl 2h+k+s pohjalla (59,5 m²/kpl). Saunoissa on korvausilmaventtiilit ja keittiö on samaa tilaa olohuoneen kanssa, eli tarkoituksena olisi asentaa uudet korvausilmaventtiilit 3 huoneen asunnoissa 3 kpl/asunto ja 2 huoneen asunnoissa 2 kpl/asunto. Käytännössä siis 1 kpl olohuoneen seinään ja 1 kpl per makuuhuone (mahdollisesti ikkunan päälle, jossa ikkunan karmin ja välikaton välinen matka n. 25-27 cm). Ensiksi remontoitava huoneisto on 2 huoneen asunto, eli projektin ensimmäisen osan tarjous koskee kahden venttiilin asennusta ja optiotarjous sisältää loput 34 kpl.

Itse venttiilin osalta toivotaan siis seinään läpivientinä asennettua mallia, jonka ominaisuuksina olisi ulkolämpötilan mukaan säätyvä termostaatti sekä hyvä äänenvaimennus ja ilmansuodatus.


Käyttäjän tekemä arvostelu

Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua