Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Taloyhtiön Ikkuna- ja ovimaalaus

Hinta 5690,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

Erillistalo

 Pinta-ala

498 m2

 Sijainti

Espoo

 Rakennuksen ikä

30

 Remontin toteutus

23.06.2019

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Ulkomaalaus

Kuvaus

Taloyhtiömme koostuu kahdesta erillistalosta ja yhdestä paritalosta. Kiinteistö on rakennettu 1989, jolloin kolme asuntoa on rakennettu ja neljänteen 50-luvulta peräisin olevaan rintamamiestaloon on rakennettu yläkerta ja tehty peruskorjaus.
Asunnoissa on yhteensä 71 ikkunaa ja 12 ovea, jotka kaipaavat maalausta ja tiivisteiden uusimista. Ikkuinoiden ja ovien kunnosta on tehty kuntoselvitys syksyllä 2019. Raportissa käydään läpi jokaisen ikkunan kunnostustarve. Raportin toimitamme pyynnöstä.

Vuonna 1989 asennetut korjattavat ikkunat voidaan maalata sekä sisä- että ulkopuitteiden osalta asuntojen sisältä, koska ikkunat kääntyvät 180 astetta saranoillaan.

Ikkunoita ei ole ulkopuolelta maalattu v 89 asennuksen jälkeen, lukuun ottamatta rintamamiestalon vanhoja 50-luvulta olevia ikkunoita alakerrassa sekä joitakin yksittäisiä muita ikkunoita. Rintamamiestalon alakerran ikkunat on ulkomaalattu n.7 v sitten, joten ne voidaan ehkä jättää urakan ulkopuolelle.

Vuodelta 1989 olevissa asunnoissa on myös irrotettavia ristikoita jotka haluamme samassa yhteydessä maalauttaa.

Ikkuna- ja ovihuoltoremontin haluamme mielellään suoritettavaksi lämpimään vuodenaikaan.

Ikkunat on hyvä maalata sekä sisä- että ulkopuitteidensa osalta. Toivomme asuntokohtaista työmääräarviota sisäpuitteiden maalauksesta voidaksemme kohdistaa kustannukset osakkaille oikein.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua