Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Studiohuoneen rakentaminen (4x uutta väliseinää, katto ja eristäminen)

 

 Rakennuksen tyyppi

Liikekiinteistö

 Pinta-ala

21 m2

 Sijainti

Espoo

 Rakennuksen ikä

34

 Remontin toteutus

01.01.2019

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Huoneistoremontti

Kuvaus

Etsitään urakoitsijaa toteuttamaan muusikon työtilan rakentamisen. Huoneen suunnittelee akustiikkakonsultti, joka tekee myös yksityiskohtaiset työohjeet. Suunnitelmia tehdään tällä hetkellä, ja toive remontin aloitusajankohdalle olisi mahdollisimman pian, kuitenkin mielellään viimeistään tammikuussa 2019.

Yksinkertaistettuna rakennetaan 21m2 toimistohuoneen sisään neljä väliseinää ja niille uusi alaslaskettu katto, ja ne eristetään asentamalla suuri määrä kivivillaa koolauksiin yms. Lisäksi huoneen sisään asennetaan akustoivaa villaa ja puupintoja erinäisissä kulmissa.

Näiden lisäksi uuteen huoneeseen tehdään läpivedot sähkölle, datajohdoille sekä ympäröivässä huoneessa jo olemassa olevalle ilmanvaihdolle. Huoneeseen asennetaan myös runsaasti uusia pistorasioita ja sähkö myös valaistukselle. Toiveena olisi, että nämä järjestyvät alihankintana urakoitsijan toimesta.

Budjettina remontille on noin 10 000 - 15 000€, riippuen miten alihankinta sähkö/IV-asennusten osalta toimivat urakoitsijan puolelta.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua