Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Sisäseinien maalaus

 

 Rakennuksen tyyppi

Kerrostalo

 Pinta-ala

100 m2

 Sijainti

Helsinki

 Rakennuksen ikä

100

 Remontin toteutus

13.10.2021

 Siivous

-

 Kategoria

Sisämaalaus

Kuvaus

Asuntomme linjasaneerauksen vihdoin lähestyessä valmistumistaan, haluaisimme tarjouksen seuraavasta työkokonaisuudesta:

1) Sisäseinien maalaus hallissa, olohuoneessa sekä kahdessa makuuhuoneessa, lattiapinta-ala n. 100 m2. Maalaus kahteen kertaan, maalina Auro 321 seinämaali sävynä subtle touch (saattaa muuttua). Edellinen pintaremontti on tehty vuonna 2014, joten seinät ovat yleisesti ottaen hyvässä kunnossa. Korkeintaan pieniä paikkaustarpeita saattaa olla (naulan- ja ruuvinreiät). Linjasaneerauksen jälkeen saattaa olla tarvetta seinien puhdistamiselle ennen maalausta. Aikaisempana maalina Tikkurilan Lumi, off-white sävyillä. Noin arviot huoneiden dimensioista:
- Halli; 16 m seinää, 5 kpl oviaukkoja
- Olohuone; 18,5 m seinää, 2 kpl ikkunoita ja 2 kpl pattereita
- Makuuhuone 1; 18,5 m seinää, 2 kpl oviaukkoja, 1 ikkuna ja patteri
- Makuuhuone 2; 18,5 m seinää, 2 kpl oviaukkoja, 1 ikkuna ja patteri

2) Katon ja seinän välinen boordi kaikkiin huoneisiin. Toteutukseen on kaksi optiota: joko maalattu yksivärinen boordi (nykyinen ratkaisu) tai erillinen boordinauha (Sandudd tai vastaava). Toteutustapa ja materiaalit valitaan/sovitaan yhdessä toimittajan kanssa. Boordia tarvitaan suunnilleen yhtä paljon kuin listaa.

3) Pintojen huolellinen suojaus. Putkiremontin jäljiltä seinät ovat suunnilleen vapaana, huonekalut siirretty huoneiden keskelle ja suojattu muovilla. Jos/kun tarvitaan lisäsiirtoja tai tyhjennyksiä, niistä sovitaan erikseen.

Tarjouksessa huomioitavia seikkoja:
- Huonekorkeus on n. 285cm ja nykyinen boordi on 255 cm korkeudella. Boordin yläpuolista seinän osaa ja kattoa ei lähtökohtaisesti maalata. Oheisessa liitteessä löytyy asunnon pohjakuva sekä kolme havainnekuvaa huoneista.
- Materiaalit voi sisällyttää tarjoukseen tai voimme hankkia ja toimittaa ne työmaalle itse. Vertailtavuuden säilyttämiseksi, materiaalit kannattaa eritellä tarjouksessa riittävän tarkasti.
- Työn toteutusajankohta on mahdollisimman pian linjasaneerauksen valmistumisen jälkeen. Tämänhetkinen arvio valmistumispäiväksi on 20.8., mutta se saattaa vielä(kin) hiukan muuttua. Joka tapauksessa olisi hyvä, jos työ saataisiin tehtyä syyskuun aikana, mutta viimeistään lokakuun loppuun mennessä.
- Haluamme kunnoittaa vuonna 1921 valmistuneen talon henkeä, joten työn laadulla laadulla on meille suuri merkitys. Kokemus vastaavanlaisten vanhojen kohteiden remontoinnista lasketaan ehdottomasti eduksi, joten referenssit jne. kannattaa mainita tarjouksessa.

Ilmoitattehan ystävällisesti tarjouksessa selvästi työn tuntihinnan ja mahdolliset materiaalit eriteltynä, sekä mahdollisimman tarkan arvion/aikahaarukan työn kestosta. Jos hyviä tarjouksia tulee useampia, valitaan mahdollisesti muutama toimittaja, joilla on halutessaan mahdollisuus päästä tutustumaan kohteeseen. Tämän jälkeen voidaan vielä sopia lopullinen työn sisältö ja hinta.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua