Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Sisäseinien maalaus, mahdollinen tasoitus

Hinta 4760,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

Kerrostalo

 Pinta-ala

65 m2

 Sijainti

Helsinki

 Rakennuksen ikä

94

 Remontin toteutus

10.08.2021

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Sisämaalaus

Kuvaus

Tarvitsemme seinien maalauksen 73m2 kerrostaloasuntoon Helsingin Kalliossa, joista noin 65m2 tarvitsee maalausta. Seinäkorkeus noin 2,9 metriä, ja tarkoituksena olisi pitää olemassaoleva katonrajalla oleva viiva, liitteenä kuvia.
Nykyinen seinä hyväkuntoinen, tarvitsee todennäköisesti vain uuden maalikerroksen päälle. Seinässä on tulppa- ja ruuvireikiä, mutta voimme täyttää ja tasoittaa ne itse tarpeen vaatiessa ennen maalausta jos ei sisälly tarjoukseenne. Yhdessä makuuhuoneseinässä isompi reikä ja ympäröiviä halkeamia.
Tarjoattehan työn hinnan seinien tasauksella ja ilman, sekä aikatauluarvion. Haluaisimme, että työ aloitetaan mahdollisimman nopeasti, ja että työ myös valmistuisi mahdollisimman nopeasti. Kerrottehan hankitteko maalit, vai pitääkö meidän.

Toteutamme ennen seinämaalausta kattoremontin, ja seinämaalauksen jälkeen lattiahionnan valkolakkauksella, sekä erikseen kylpyhuoneessa maalauksen ja kaappien vaihdon. Jos haluatte, voitte myös tarjota yhteishintaa useammasta työstä. Linkit muihin tarjouspyyntöihimme lisään jälkikäteen, tai löytyy sivuiltani.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua