Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Sisäseinien ja -kattojen maalaus

 

 Rakennuksen tyyppi

Paritalo

 Pinta-ala

60 m2

 Sijainti

Espoo

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

27.02.2019

 Siivous

-

 Kategoria

Sisämaalaus

Kuvaus

70-luvun alussa valmistuneen paritalon/rivitalon alakerran sisäseinien ja -kattojen maalaus.
Alakerta on sisääntulokerros 2-kerroksisessa asunnossa. Seinät ovat pääosin kantavia eli sileäksi rapattua betonia, joissa on jo muutama valkoinen tai vaalea maalikerros. Katot ovat ehkä alun perin olleet liitu- tms. roiskerapattuja, mutta nyt kaikissa näyttäisi olevan valkoinen maali päällä, joka on tummunut lamppujen kohdilta. Huonekorkeus on alle 2400mm eli kädellä ylettää kattoon helposti.
Asunnossa on tehty kylppäri/sauna remonttia => alakerta on valmiiksi tyhjennetty ja jonkin verran suojattu (ei riittävästi maaalaukseen) mutta yläkerrassa asutaan. Jos liuotinmaalien tms. takia asunnosta pitää olla pois joitakin päiviä se onnistuu kyllä.
Maalattavat huoneet olisivat: Tuulikaappi, eteinen, takkahuone, kaksi varastohuonetta ja yksi makuuhuone. Värit olisivat pääosin samoja kuin edellinen, yli 30-vuotta sitten tehdyssä maalauksessa.
Urakan saisi aloittaa mahdollisimman pian ja sopimuksessa edellytämme sen toteuttamista parissa viikossa. Urakoitsijan on oltava kotitalousvähennyskelpoinen toimija ja siksi materiaalit ja työ on eriteltävä.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua