Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Sisäkattojen, seinien, ikkunasyvennysten ja ovenkarmien maalaus, + lisäoptiot

Hinta 4022,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

Kerrostalo

 Pinta-ala

58 m2

 Sijainti

Helsinki

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

14.03.2019

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Sisämaalaus

Kuvaus

Asunto on kaksio (64m2) vanhassa kerrostalossa jossa on tiiliset, rapatut sisäseinät.

-Remontoitava ala (katto+seinät) n 58 m2: Olohuone, makuuhuone, keittiö, eteistilat. (WC:n, kylpyhuoneen ja upotettuja komeroiden seinä/kattopinnat eivät kuulu remonttiin).

-Remontin kuvaus:
1)-Sisäkattojen tasoitus ja maalaus (vanha maali irronnut paikoitellen alustastaan, irtoava maali poistettava ja katto tasoitettava).
2)-Seinäpintojen pohjatyöt ja maalaus valkoiseksi. Makuuhuone ja olohuone ovat olleet tapettipintaiset, eteinen ja keittiö maalatut. Tapetti on jo poistettu makuuhuoneesta sekä olohuoneen kolmesta seinästä, olohuoneen yhdessä seinässä tapetti vielä jäljellä ja se tulee poistaa. Seinät vaativat tasoituksen ennen maalausta koska niissä on jonkin verran koloja/halkeamia.
3)-Ikkunasyvennysten ja ikkunalautojen tasoitus ja maalaus (maali paikoitellen halkeillut).
4)-ovenkarmien maalaus (huoneovien ja kaapistojen ovien karmit) mukaanlukien pohjatyöt tarpeen mukaan. Huoneiden ovia on yhteensä 7 kpl ja lisäksi 4 kpl upotettua kaapistoa. Karmit ovat vanhaa profiloitua listaa ja melko hyväkuntoiset.
5)-Keittiön eteisen seinään kiinnitettyjen kevytrakenteisen hyllystöjen (2 kpl) irroitus ja poisvienti (hyllystöjen korkeus n 2 metriä)
6)-Keittiön ja keittiöön johtavan käytävän lattian laminointi pohjatöineen ja listoineen. Keittiön oven kynnys on melko matala, tarvittaessa sitä pitää korottaa ja ovea hieman lyhentää. Tällä hetkellä keittiön lattiassa on muovimatto lautalattian päällä. Keittiön + eteisestä sinne johtavan käytävän pinta-ala on max. 10 m2, keittiö on muodoltaan kiilamainen.

-----------------

Huom:
-Parketin suojaus remontin ajaksi kuuluu urakkaan!

-Minimissään urakkatarjoukseen tulee sisältyä kohdat 1-4, ja mielellään kohdat 5-6 (jälkimmäisistä voidaan keskustella).

-Voit halutessasi sisällyttää tarjoukseen myös jonkun tai kaikki kohdista 7-10 (Putki/sähkötöiden osalta edellyttää tehtävään vaadittavaa ammattitaitoa/lupia).

-Yksilöi tarjouksessa numeroin mitkä kohdista kuuluvat tarjoukseen.

-Urakoitsija käyttää omia välineitä. Maalit sovitaan erikseen, materiaalit laskutetaan kuittien mukaan.

-tarjoukset ja lisätiedot sähköpostitse, puhelimeen pystyn vastaamaan iltaisin.

Lisäoptiot urakkatarjoukseen (ei pakolliset):
-7) sisäovien (huoneiden ja kaapistojen ovet) maalaus. Ovet ovat hyväkuntoiset peiliovet, vain joitakin maalien halkeamia. Huoneiden ovia 7 kpl, kaapistoja 4 kpl joissa yhteensä 6 korkeaa ovea ja 4 matalampaa ovea.
-8) ikkunan karmien ja puitteiden maalaus pohjatöineen. Asunnossa on 3 kaksiruutuista ikkunaa. Ikkunat ovat kaksinkertaiset. Ikkunanpuitteet ovat perusmalliset, ehkä 1970-luvulta, lakattua tammea. Karmit ja puitteet on tarkoitus maalata valkoisiksi. Sisempi puite maalataan molemmin puolin, ulommasta puitteesta vain asuntoon päin oleva puoli (kadulle päin oleva jää alkuperäisen väriseksi).
9) kylpyammeen poisvienti ja suihkukaapin asennus. Kylpyamme on irrallinen kaakeloinnin päällä. Suihkukaapin asennus edellyttää että siihen on tarvittava ammattitaito sekä luvat. Taloyhtiöltä haetaan hyväksyntä toimenpiteelle. Kylpyhuoneen peilikaappi tarvittaessa vaihdettava kapeampaan jos suihkukaappi ei muuten mahdu.
10) Uuden hellan kytkeminen, liesituulettimen vaihto sekä yhden pistorasian asennus keittiöön (edellyttää sähkötyölupaa).


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua