Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Sisäkaton maalaus ja laminaatin asennus

Hinta 1800,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

-

 Pinta-ala

42 m2

 Sijainti

Helsinki

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

30.08.2021

 Siivous

-

 Kategoria

Sisämaalaus
Lattian asennustyöt

Kuvaus

Katon maalaus (37m^2)

Kerrostalokolmion sisäkaton maalaus. Urakka käsittää eteisen ja olohuoneen. Kyseessä on roiskerapattu katto, joka tarvitsee pohjamaaliksi jotakin sitovampaa maalia (esim. Tixomatt). Toivoisimme, että tarjous sisältäisi myös pintojen suojaamisen ja materiaalit.

Lattiaremontti (47 m^2)

Tarvitaan asentaja asentamaan alusmateriaali, laminaatit ja jalkalistat. Urakka käsittää eteisen, olohuoneen sekä keittiön. Laminaatti asennetaan vanhan muovimaton päälle. Lattia ei todennäköisesti tarvitse tasoittamista kuin ehkä ainoastaan keittiön kaapistojen vieressä olevalta pieneltä osalta, jossa on pieni, syvempi alue paljasta betonilattiaa keittiöremontin jäljiltä.

Lisätyönä keittiön kaapistojen sokkeliin pitäisi tehdä pieni rako astianpesukoneen kohdalle, jotta mahdolliset tulvavedet eivät jää rakenteisiin. Myös keittiön kynnys tulisi poistaa, ja lattia asentaa kokonaan kynnyksen jättämän tilan kohdalle. Uutta kynnystä oviaukkoon ei siis asenneta, koska haluamme jättää kulkureitin täysin vapaaksi. Lattian voi myös asentaa koko oviaukon leveydeltä, koska uusimme oviaukon karmit mahdollisesti myöhemmin. Karmia voi siis joutua hieman sahaamaan, jotta uusi lattia mahtuu sen alle.

Myös makuuhuoneiden kynnykset tulisi poistaa, mutta uusia ei vielä tässä vaiheessa tarvitse eikä voi asentaa, koska makuuhuoneet tulevat olemaan täynnä tavaraa. Lattiaa pitäisi tehdä oviaukon kohdalle siihen myöhemmin asennettavan kynnyksen verran. Voimme tilata kynnykset jo valmiiksi, jotta niitä voi käyttää mittana. Karmia voi myös sahata kynnyksen vaatiman tilan verran uuden lattian vaatiman tilan lisäksi, jos tämä osoittautuu tarpeelliseksi.

Parin vuoden takaisen parvekeremontin yhteydessä parvekkeelle lisättiin pistorasiat. Niihin sisäpuolelta johtava sähkäjohto on koteloitu olohuoneen nurkkaan, ja se saattaa tulla listojen tielle riippuen siitä, kuinka korkeat lattialistat päädymme tilaamaan. Luotamme ammattitaitoonne asianmukaisen ratkaisun tekemisessä siinä tapauksessa, että johto sattuu olemaan asennustyön tiellä.

Materiaaleista pohjamateriaalin, laminaatit ja listat ostamme itse. Toivoisimme myös, että urakkaan kuuluisi loppusiivous ja jätteiden kuljetus pois työmaalta.

Remontin toivotun aloittamispäivämäärän suhteen on sen verran pelivaraa, että remontin voi tehdä koko viikon 35 aikana, joskin sunnuntaina 5.9. olemme mitä todennäköisimmin palaamassa takaisin Helsinkiin. Käytännössä aloitusaika voi siis olla myöhemminkin viikolla, kunhan se tulee valmiiksi lauantaina 4.9. tai viimeistään sunnuntaina aamupäivästä.

Tekijän pitää olla tulorekisterissä.



Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua