Sisäilmatutkimus muutaman neliön rajatulla alueella ilmenevä hajun suhteen

Urakkamaailma on

  • - Ilmainen
  • - Riskitön
  • - Turvallinen tapa löytää luotettava urakoitsija
  • - Säästä jopa tuhansia euroja

Löydä remontillesi tekijä


Vertaile tarjouksia, tutustu urakoitsijoiden taustatietoihin ja aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin.

Rakennuksen tyyppi Omakotitalo
Pinta-ala 3 m2
Remontti toteutettiin 03.12.2020
Kategoria muu Konsultointi
Materiaalit Ei
Siivous Ei

Sisäilmatutkimus rajatulla muutaman neliön alueella alueella tuntuvasta hajusta..: Se jotenkin pistävää ja "tekninen" luonteelta. Ei niinkään homeen. Ehkä pintamateriaalien muovimatto/laskikuitutapettien alla oleva materiaali tai liiman aiheuttama.

Kyse perinteisestä puurakenteisesta 1,5 krs ok-talosta, jossa tuulettuva alapoja. Haju tuntuu portaikon alatasanteella, koko n 1 neliötä ja/tai siitä yläkertaan johtava postaikon muutamalla askelmallla..matka noi 1m. Alue on tavallaan umpiperä ilmanvaihdon suhteen.

Hajun voi tuntea tuntea pienellä aluella,, muttei paikantaa lähdettä nenällään. Hajun tuntee tultaessa alueelle oven avattuaan.
Mistäs haju on ja mistä se johtuu/tulee, jotta voi korjata. Ei tarvita erillista kirjallisia dokumentaatioita vaan pelkkä tieto omaan käyttöön.

Ko alatasannetta reunustaa sen vastakkaisilla puolilla olevat ovet alakerran asuintiloihin ja ulkokuistille. Neljännellä sivulla ovi noin 1 neliön säiltystilaan. Siellä seinissä jotain vanhaa jalpaa velutystä, ka maalattu jollai maalilla. Lattian pitäis olla moitteton.

Alatasanteen muovimatto uusittin äskettäin laminaatiksi. . Poistetun maton alta paljastui vielä vanhempi matto. Alueella ei havaittu silmämäärin vaurioita tms vikaa, joten päälle laitettin se laminaattilankkulattia.
Alkuperäinen haju jäi taikka ei poistunut kokonaan.


Alueella on vuosien varrella voinut olla seinissä ja lattioissa useita pintoja tai maaleja. Nyt portaikossa lasikuitutapetti ja portaissa muovimatto. . Poistetun maton alta paljastui vielä vanhempi matto. Alueella ei havaittu silmämäärin vaurioita tms vikaa, joten päälle laitettin se laminaattilankkulattia.
Miten Urakkamaailma toimii


Esillä medioissa

Kauppalehti
Mtv3
Etelä-Suomen Sanomat
Suomen Kiinteistölehti
Etuovi
Vuoden verkkokauppa