Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Sisäilmatutkimus muutaman neliön rajatulla alueella ilmenevä hajun suhteen

 

 Rakennuksen tyyppi

Omakotitalo

 Pinta-ala

3 m2

 Sijainti

Tampere

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

03.12.2020

 Siivous

-

 Kategoria

Rakennuttaminen ja projektijohto

Kuvaus

Sisäilmatutkimus rajatulla muutaman neliön alueella alueella tuntuvasta hajusta..: Se jotenkin pistävää ja "tekninen" luonteelta. Ei niinkään homeen. Ehkä pintamateriaalien muovimatto/laskikuitutapettien alla oleva materiaali tai liiman aiheuttama.

Kyse perinteisestä puurakenteisesta 1,5 krs ok-talosta, jossa tuulettuva alapoja. Haju tuntuu portaikon alatasanteella, koko n 1 neliötä ja/tai siitä yläkertaan johtava postaikon muutamalla askelmallla..matka noi 1m. Alue on tavallaan umpiperä ilmanvaihdon suhteen.

Hajun voi tuntea tuntea pienellä aluella,, muttei paikantaa lähdettä nenällään. Hajun tuntee tultaessa alueelle oven avattuaan.
Mistäs haju on ja mistä se johtuu/tulee, jotta voi korjata. Ei tarvita erillista kirjallisia dokumentaatioita vaan pelkkä tieto omaan käyttöön.

Ko alatasannetta reunustaa sen vastakkaisilla puolilla olevat ovet alakerran asuintiloihin ja ulkokuistille. Neljännellä sivulla ovi noin 1 neliön säiltystilaan. Siellä seinissä jotain vanhaa jalpaa velutystä, ka maalattu jollai maalilla. Lattian pitäis olla moitteton.

Alatasanteen muovimatto uusittin äskettäin laminaatiksi. . Poistetun maton alta paljastui vielä vanhempi matto. Alueella ei havaittu silmämäärin vaurioita tms vikaa, joten päälle laitettin se laminaattilankkulattia.
Alkuperäinen haju jäi taikka ei poistunut kokonaan.


Alueella on vuosien varrella voinut olla seinissä ja lattioissa useita pintoja tai maaleja. Nyt portaikossa lasikuitutapetti ja portaissa muovimatto. . Poistetun maton alta paljastui vielä vanhempi matto. Alueella ei havaittu silmämäärin vaurioita tms vikaa, joten päälle laitettin se laminaattilankkulattia.








Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua