Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Sekalaisia sähkötöitä

Hinta 2436,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

Kerrostalo

 Pinta-ala

67 m2

 Sijainti

Helsinki

 Rakennuksen ikä

1939

 Remontin toteutus

04.05.2024

 Siivous

-

 Kategoria

Sähköasennus
Pistorasian asennus

Kuvaus

Sähkötyöt
- Kohteesta ei ole olemassa sähkösuunnitelmaa
- Pintoja täytyy purkaa sähkötöiden edeltä
- Valaisinpaikkoja täytyy siirtää
- Pääkeskusta ei tarvitse vaihtaa
- Uusia tai vaihdettavia pistorasioita on yhteensä n. 15 kpl.

Hei,
Teemme kokonaisvaltaista remonttia kolmioon ja meillä on tarve sekalaisille sähkötöille. Pistorasiat ovat pääosin hyvissä paikoissa, mutta parille uusille tulee tarve, joten näille tulisi keksiä keinot. Hyvä puoli on se, että puramme kutakuinkin kaiken asunnossa, joten osaava sähkömies löytää varmasti hyvät ratkaisut. Uusimme kaikki pistorasiat - niitä on arviolta n. 15 kpl., mahdollisesti hieman enemmänkin - emme rehellisesti sanottuna ole laskeneet täydellisesti. Pääosa pistorasioista eivät vaikuta olevan maadoitettuja. Tarvitsemme apua myös valaisinpuolella ja tutustumiskäynnin yhteydessä voisimme pohtia tätä puolta hieman tarkemmin sinun osaamisen tuella. Valonkatkaisimetkin pitäisi uusia. Asunnossa on myös joitakin hieman omalaatuisia ratkaisuja, todennäköisesti vanhan teen-kaiken-itse-omalla-tavallani-insinöörin jäljiltä, näiden kohtalot pitäisi selvittää osaavan sähkömiehen avulla.

Aikataulusta. Saamme hallintaoikeuden 7.3 ja suoritamme asbestikartoituksen välittömästi jonka jälkeen toivottavasti pääsemme purkuhommiin. Remontin muut työvaiheet etenevät kutakuinkin järjestyksessä: Purku -> Katto ja seinät -> Lattia -> Listat -> Kaapit ja keittiö (ja jossain välissä kylpyhuone), joten aikataulu tulee tietenkin elämään jonkin verran ja tässä menee hetki, ennen kuin varmuudella tiedämme milloin työt voisi tehdä, mutta toisaalta aikataulu on joustava. Missä vaiheessa tällaista kokonaisvaltaista remonttia suosittelisit, että sähkötyöt hoidetaan?

Hoidetaan mieluiten kuviot kuntoon yhdessä tutustumiskäynnin merkeissä, mutta siltä varalta, että yhteydenottoja tulee niin paljon, ettei kaikkia voi ottaa käynnille, kerro mielellään jo etukäteen myös hinnoittelusta ja anna mahdollisuuksien mukaan edes karkeasti suuntaa antava kustannusarvio. Tämä auttaa meitä valitsemaan urakoitsijaa hankkeelle.

Liitteenä hyvin sekalainen kattaus kuvia, jotka toivottavasit kertovat jotain asunnon sähköasioiden nykytilasta.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua