Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Seinien maalaus ja tapetointi, taulukiskojen kiinnittäminen

 

 Rakennuksen tyyppi

Kerrostalo

 Pinta-ala

30 m2

 Sijainti

Helsinki

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

22.08.2021

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Sisämaalaus

Kuvaus

Tarvitaan tekijä maalaamaan ja tapetoimaan Helsingin keskustaan v. 1929 valmistuneessa rakennuksessa olevan yksiön seinät sekä kiinnittämään sen jälkeen taulukiskot uudelleen paikoilleen. Kummallakin seinällä on noin 4,5 metriä taulukiskoa.

Maalattavan seinän pinta-ala n. 15 m2 (5,5 m x 2,8 m). Kyseessä on aiemmin maalattu ja nyt maalipesty kiviseinä. Tulee varautua vähäiseen tasoittamiseen ennen maalaamista. Seinän kummassakin alakulmassa on pistorasia.

Tapetoitava seinän pinta-ala on n. 15 m2 (5,5 m x 2,8 m). Kyseessä on maalattu ja edellisen tapetin poiston jälkeen maalipesty kiviseinä. Seinän kummassakin alakulmassa on pistorasia, joka irrotetaan ennen tapetointia ja kiinnitetään uudelleen tapetoinnin jälkeen. Seinän toisessa laidassa on seinään propattu vaatekaappi, jota ei irroteta, mutta vuodan reunat ulotetaan kaapin reunan alle ja mahdollisuuksien mukaan katonrajaan. Tapetissa on kohdistettava kuvio.

Jalkalistan ja seinän välinen rako viimeistellään akryylimassalla maalauksen ja tapetoinnin jälkeen.
Työhön sisältyy kohteen pintojen ja pistorasioiden (4 kpl) suojaaminen maalaus- ja tapetointityön ajaksi. Suojausmateriaalit ja käytetyt työvälineet viedään pois työn jälkeen. Tilaaja huolehtii ainoastaan ylijääneiden maalien, liimojen ja tapettien poiskuljetuksesta.

Tarjouksen tulee sisältää työn lisäksi kaikki muut tarvikkeet kuin maalit, tapetit ja tapettiliiman. Vesiohenteiset akryylimaalit kahta maalauskerrosta varten on jo hankittu, samoin kuitutapetti ja tapettiliima.

Työn toivottu ajankohta on elokuun aikana.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua