Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Saunan yhteydessä olevan pesuhuoneen remontti

Hinta 7740,00 €

 

Käyttäjän arvostelu

 Rakennuksen tyyppi

Rivitalo

 Pinta-ala

7 m2

 Sijainti

Helsinki

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

09.09.2018

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Kylpyhuoneremontti

Kuvaus

Saunan yhteydessä talon pohjakerroksessa oleva laatoitettu vuonna 1994 rakennettu n. 7,5 neliön kokoinen, 2300 syvyys *3240 leveys*2180 cm korkeus) pesuhuone, tulee peruskorjata/ remontoida. Lattioihin on suunniteltu vahvojen kaatojen ja kulmikkaiden muotojen vuoksi hyväksi havaittu mikrosementti, seiniin joko mikrosementti tai laatoitus. Tällä hetkellä lattia- ja seinäpinnat ovat laatoitettuja ja katto on paneelia. Tilan kaadot ovat valmiiksi todella hyvät. Vesieristyksen olemassaolosta ei ole tietoa, sillä sitä ei 1994 vaadittu. Oletus on, että alla on bitumisively tms.

Purkutöiden jälkeen ennen uudistustöiden aloittamista pitäisi
- kuivatuttaa koneellisesti tilassa kesän alussa sattuneen vesivahingon aiheuttamat kosteusvauriot, joita on yhteensä kolmen seinän ala-osassa. (kahdella seinällä vain nurkassa) Suihkuhuoneen rättipatterin putki oli rikkoontunut eteisen lattian alla ja putken ollessa suojaputkessa.
- uusia sekä rikkoontunut, vahingon aiheuttanut vesiputki että saunan suihkuihin (2kpl) tulevat vesiputket, jotka kaikki kulkevat suojaputkissa. Kaukolämpökeskus ja tekninen tila, josta putket tulevat, sijaitsevat lähellä samassa kerroksessa.
- suihkunsekoittajat voivat mahdollisesti jäädä (arvioidaan), mutta hankimme ainakin uudet suihkut. Suihkujen osalta tarjoukseen pitää kuulua asennus.

Vakuutusyhtiö maksaa osan korjauksesta ja vaatii kirjallisen urakkatarjouksen ennakkoon hyväksyttäväksi. Vesivahingosta on tehty kirjallinen kattava vahinkokartoitus, jonka toimitan pyydettäessä ennakkoon.

Talon lattiaa on aikoinaan laskettu muurikiviperustusten alapuolelle, jonka vuoksi kaikkia pohjakerroksen kantavia seiniä reunustaa n. 30cm korkea ja 30cm leveä tasanne, jota ei voi poistaa. (ks. kuva)

Haemme projektiin hyvää, jämäkkää kosteiden tilojen uudistamiseen perehtynyttä urakoitsijaa, joka hoitaa projektin kustannustehokkaasti ja viivytyksittä maaliin. Kun projekti onnistuu, lupaamme suositella hyvää tekijää eteenpäin ja meitä saa käyttää referenssinä.


Käyttäjän tekemä arvostelu

Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua