Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Saunan ja kylpyhuoneen rakentaminen

 

 Rakennuksen tyyppi

Omakotitalo

 Pinta-ala

8 m2

 Sijainti

Pietarsaari

 Rakennuksen ikä

1953

 Remontin toteutus

12.09.2023

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Kylpyhuoneen täysremontti

Kuvaus

1953 rakennettuun rintamamiestalon ensimmäiseen kerrokseen ollaan rakentamassa nykyisen "makuuhuoneen" tilalle 5m2 kylpyhuone kahdella suhkulla ja 3m2 sauna. Rakennussunnittelijan tekemät piirustukset liitteenä. Rakennuslupa valmiina. Koko talon alla kellaritilat joten sinne voi vetää viemäröinnit. Kylpyhuoneet ovat rakennettu 2017 ja sen yhteydessä on mm. pystyviemäritkin uusittu. Jouluksi olisi mukava päästä omaan saunaan.

Lisätyönä voi tarjota WC-tuolin siirtämistä nykyisestä WC:stä joka näkyy kuvissa nimellä 'Städ 1m2' huoneeseen jossa on kuvassa näkyy WC-tuoli. Huoneessa on sähköinen lattialämmitys ja voi olla mahdollista että lattiakaivon viemärin saa suurennettua ilman että rikkoo lattialämmityksen. Viemärin etäisyys seinistä on n. 400x400mm.

Erillisenä työnä saa myös tarjota vintin kylpyhuoneen pientä laajentamishommaa missä yksi seinä avattaisiin ullakolle ja tehtäsiin tilaa pesukoneelle ja kuivauskoneelle. Tätä työtä ei välttämättä teetetä vielä tässä vaiheessa. Riippuu hinnoista.

Suositaan paikallisia toimijoita! Sovitaan ajankohta jolloin voitte tulla tutkimaan kohdetta. Puhumme suomea ja ruotsia.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua