Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Saunamökin pohjien ja kulkutien tekeminen rantatontille

 

 Rakennuksen tyyppi

Loma-asunto

 Pinta-ala

100 m2

 Sijainti

Hämeenlinna

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

23.07.2019

 Siivous

-

 Kategoria

Maankaivuu

Kuvaus

Hämeenlinan Rengossa olevalle vapaa-ajan tontille pitäisi tehdä tontilla olemassa olevan soratien kunnostus (tie osittain metsittynyt n. 1,5 m koivuntaimien vuoksi), sen jatkeeksi uuden tien (leveys n. 2 m, pituus n. 30 m) rakentaminen saunan rakennuspaikalle rantaan asti ja saunamökin sorapatjan ja ruuvipaaluperustuksen tekeminen.

Tontilla on korkeuseroa joitain metrejä. Peltoaukealta laskee olemassa oleva, mutta jonkin verran metsittynyt tie alas rantapuistoon. Tie pitäisi kunnostaa poistamalla kasvillisuus ja jyrsimällä pinta sekä varmistaa sen kantavuus lisäsoratuksella ja tiivistyksellä. Tietä pitäisi jatkaa kohti rantaa saunan rakennuspaikalle poistamalla pintamaata n. 30-40 cm syvyydeltä ja asentaa kaivantoon suodatinkangas ja tehdä murskeesta tie hieman muuta maastoa korkeammalle. Tien rakentaminen edellyttää muutaman puun 5-10 kpl kaatamista (urakoitsija saa halutessaan rungot esim. polttopuuksi tai ne voi jättää tontille).

Saunarakennuksen (4 x 4,2 m) pohjaksi tulisi tehdä pohja-alaa hieman suurempi sorapatja ja asentaa ruuvipaaluperustus ulottumaan routarajan alle. Paaluja tulis tällä tietoa 9 kpl.

Kerron mielelläni lisätietoja. Oheiset kuvat selventävät asiaa myös hieman.
Aikataulutoiveena olisi kevät/kesä 2019.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua