Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Sängynpäädyn rakentaminen ohjeen mukaan + tarvikkeet

 

 Rakennuksen tyyppi

Rivitalo

 Pinta-ala

10 m2

 Sijainti

Vantaa

 Rakennuksen ikä

1969

 Remontin toteutus

31.07.2023

 Siivous

-

 Kategoria

Muut pienet asennustyöt

Kuvaus

Etsitään toteuttajaa sängynpäädyn rakentamiseen ohjeen mukaan!

- Sängyn leveys olisi 210 cm, päädyn leveys 220 cm, huonekorkeuden vielä mittaan meidän asunnostamme, enkä ole vielä ihan päättänyt, minkä korkuiseksi tuo kannattaisi tehdä.
- Taustaseinä on Siporex -kevytbetonia, eli tarvitaan taakse koolaukset, joihin itse rimojen taustalevyn saa kiinnitettyä?
- Rimoituksen pohjalla on 4 kpl osb-levyjä, jotka maalataan seinämaalilla mustaksi. Levyä saa Bauhausista tai muista rautakaupoista. Bauhausin levyleikkaamossa saa suoraan tilattua levyt oikeaan mittaan, pieni asennusvara kannattaa jättää eli kokonaiskorkeus muutama cm alle huonekorkeuden.
- Rimoina käytettiin Tälli Oy:n rimaa, joka on valmistettu kotimaisesta vanerista ja korkeapainelaminaatista (väri musta). Täältä löytyy tietoja rimojen mitoista ja myös lisäohjeita https://www.tallioy.com/tuotteet/laminaattijalosteet-sisatiloihin/maaramittaiset-tuotteet/rimaseina/. Rimat kannattaa tilata suoraan oikeaan mittaan, niin ei tarvitse sahailla. Tässäkin on hyvä huomioida pieni asennusvara eli riman pituus n. 1,5 cm lyheympi kuin huonekorkeus.
- Huom! Jalkalistat pidetään, eli teen/mahdollinen remontoija tekee vielä tarkemmat mittaukset tuosta korkeudesta.
- Rimat kiinnitetään listanaulaimella osb-levyyn, riman väli 3 mm. Rakotukkia kannattaa käyttää eli leikataan esim. puupalikka 3mm paksuiseksi ja sen avulla rimojen kiinnitys oikeaan kohtaan.
- Lisäksi asennetaan jo kotona olevan valaisimet ihan vain pintavetona tuohon taustaan, johdon olisi hyvä mahtua tuonne rimaseinän väliin.

Olen saanut ohjeen ja idean sisustussuunnittelijalta. Voimme myös hankkia tarvikkeet itse, mutta toki olisi mukava kuulla, jos joku olisi valmis tekemään tämän ihan alusta loppuun ja mihin hintaan, tarvikkeet mukaan lukien, jos ammattilaisilla vaikka alennuksia tai kontakteja. :)

Kiitokset jo etukäteen!


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua