Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Sähkötyöt

Hinta 2490,00 €

 

Käyttäjän arvostelu

 Rakennuksen tyyppi

Kerrostalo

 Pinta-ala

38 m2

 Sijainti

Helsinki

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

07.11.2019

 Siivous

-

 Kategoria

Sähkötyöt

Kuvaus

Kyseessä on 40-luvulla rakennettu kerrostalo ja yksiömme sijaitsee sen ylimmässä kerroksessa. Huoneistossa ei ole tehty remonttia sitten 60-/70-luvun, paitsi kylpyhuoneremontti 90-luvulla. Nyt pitäisi uusia ainakin keittiötilan sähköt (vesivahingon vuoksi kaikki kalusteet ym. purettiin pari vuotta sitten). Samalla uusittaisiin mielellään myös pistorasiat muualla huoneistossa sekä asennettaisiin kylpyhuoneeseen uusi peilikaappi, jossa on valaisin ja pistorasia, tai kaappi ja erillinen valaisin. Pesukoneen pistorasiaa ei tarvitse uusia.

Keittiön osalta ajoituksessa pitänee ottaa ainakin osittain huomioon putkitöiden ja kaapistojen asentamisen ajankohta. Keittiön osalta putkitöistä on tarjousvaihe menossa ja kaapistojen asennuksen aikataulu ratkeaa ensi viikkoon mennessä. Muuten asunto on melkein tyhjillään ja mielestäni sähkötyöt voisi tehdä siellä vaikka heti (seinien ja katon maalaus tekemättä).

Valitettavasti unohdin ottaa kuvia asunnosta, mutta ehkä kuvauksesta saa jo jonkinlaisen käsityksen. Voin lähettää kuvia tarvittaessa myöhemmin.

Materiaalikulujen sisältyminen tarjoukseen ei ole välttämätöntä.


Käyttäjän tekemä arvostelu

Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua