Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Sähkötöitä, rasioiden lisäystä ja vaihtoa olohuoneessa ja kylpyhuoneessa

Hinta 620,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

Kerrostalo

 Pinta-ala

-

 Sijainti

Helsinki

 Rakennuksen ikä

60

 Remontin toteutus

20.02.2017

 Siivous

-

 Kategoria

Sähkötyöt

Kuvaus

Tehtävät työt
1. Kylpyhuoneen plafondin vaihto
Olemassa oleva vessan valaisin on rikkoontunut ja tilalle tulisi vaihtaa uusi. Uusi plafondi on halkaisijaltaan muutaman sentin sisään saman kokoinen kuin edellinen. Plafondi asentuu osittain upotettuna kylpyhuoneen välikattoon. Uusi plafondi on IP54-luokiteltu. Linkki tuotteeseen: http://www.motonet.fi/fi/tuote/9000084/LED-kattovalaisin-14W-4000K-1000-lm-IP54

2. Pistorasioiden lisääminen kylpyhuoneeseen
Kylpyhuoneeseen halutaan kolme uutta pistorasiaa. Rasiat tulevat pesukoneelle, kuivausrummulle ja sähköhammasharjalle. Etäisyys rasioista suihkusekoittimeen on yli 3 m. Rasiat voivat tulla saman sulakkeen alle, koska kytkettyjen laitteiden yhteinen maksimiteho on n. 3 kW. Rasioita varten joutuu vetämään uuden sähköjohdon sähköpääkeskuksesta. Johdon olen ajatellut kulkevan sähköpääkeskuksesta johtokourua pitkin (olemassa, pituus n. 1 m) kylpyhuoneen oven päälle, sieltä tehtävän reiän kautta kylpyhuoneen välikattoon, välikaton sisällä oikeaan kohtaan kylpyhuonetta (n. 1 m) ja sitten alas (max 20 cm). Kylpyhuoneen oven päälle tulee tehdä reikä betoniin (paksuus n. 20 cm). Välikatto on toteutettu siten, ettei sitä ei voi purkaa osittain. Toiveena onkin, että reikä ja johdon vieminen oikeaan paikkaan voidaan toteuttaa ilman välikaton purkua. Sähkörasiat toivotaan tulevan lähelle välikattoa kylpyhuoneessa. Välikattoon voidaan tehdä rasiaterällä reikä, jonka kautta johto voidaan saada oikeaan paikkaan. Asennukseen tarvittavia tarvikkeita ei ole. Liitteenä olevassa tiedostossa asia on esitetty kuvan kera.

3. Valaisinrasian lisääminen olohuoneen kattoon
Olohuoneen katossa on jakorasia, johon haluttaisiin 2-napainen valaisinrasia. Valaisimet voidaan kytketä ohjattavaksi samasta rasiasta, kuin muutkin olohuoneen valaisimet. Asennuksessa tarvittavia tarvikkeita ei ole hankittu.

4. Valaisinrasian lisääminen eteisen kattoon
Eteisen katossa on valaisin, joka on kytketty sokeripalalla. Tämän tilalle halutaan 2-napainen valalaisinpistorasia. Asennuksessa tarvittavia tarvikkeita ei ole hankittu.

5. Olohuoneen valaisimen kytkimen vaihto
Keittiön oven vieressä on olohuoneen valon pinta-asennettu kytkin. Pinta-asennuksen avulla katkaisinta on saatu siirrettyä rasiasta n. 20 cm. Pinta-asennus halutaan poistaa ja asentaa valaisimen kytkin uppoasennuksella sen alkuperäiselle paikalle. Asennuksessa käytettävä kytkin (THPG:n 50-lukuhenkinen) on hankittu.

6. Kylpyhuoneen valaisimen kytkimen vaihto
Kylpyhuoneen valaisimen upotettu kytkin halutaan vaihtaa uuteen. Asennuksessa käytettävä kytkin (THPG:n 50-lukuhenkinen) on hankittu.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua