Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Sähkösaneeraus rintamamiestalon yläkertaan

 

 Rakennuksen tyyppi

Omakotitalo

 Pinta-ala

40 m2

 Sijainti

Espoo

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

25.05.2021

 Siivous

-

 Kategoria

Sähkötyöt

Kuvaus

Etsitään tekijää rintamamiestalon yläkerran saneerauksen sähkötöille. Työt voidaan suorittaa urakkana, tuntityönä tai näiden yhdistelmänä. Sähkötöihin sisältyy normaalit vedot huoneisiin sekä pistorasioiden ja katkaisimien asennus. Lisäksi vanhan päälinjan siirtäminen sekä sähkökaapin uusiminen.

Yläkerran sähkötyöt:
Tilasta on purettu kaikki vanhat rakenteet ja uudet rakenteet ovat pian paikoillaan. Asennukset tehdään rakenteiden sisään valmiiksi koolattuihin seiniin (kuva 2 ja kuva 3). Pistorasioita tulee jokaiselle seinälle noin 2 kpl. Syötöt saadaan vedettyä ylös alakerran sähkökaapista nykyisen päälinjan kanavaa pitkin (Kuva 1)

Pääsyötön siirtäminen ja sulakkeiden poisto:
Rakennuksessa on vanha pääsyöttölinja sekä pääsulakkeet sijoitettuna "kissanvintille" (Kuva 4). Jälkikäteen ulkona asennettuun sähkömittariin on myös asennettu pääsulakkeet, joten vanhat pääsulakkeet ovat ylimääräiset. Tarkoitus siirtää tämä vanha pääsyöttölinja pois yläkerran kissanvintiltä. Linja nousee talon ulkoseinää pitkin (Kuva 5) ja se on tarkoitus siirtää kulkemaan talon ulkoverhouksen alapuolelle sokkeliin kiinnitettynä talon verannan kohdalta sisään suoraan sähkökaappiin (kuva 6)

Sähkökaapin uusiminen:
Kiinteistössä on kaksi vanhaa ryhmäkeskusta (kuvat 7-9), jotka on tarkoitus vaihtaa yhteen uuteen automaattisulakkeilla varustettuun ryhmäkeskukseen. Keskukset sijaitsevat alakerran ulko-oven vieressä, johon uusi keskus voidaan myös asentaa. Optiona siirretään koko uusi keskus kellarikerroksen pannuhuoneeseen.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua