Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Sähköremontti

Hinta 4117,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

Paritalo

 Pinta-ala

60 m2

 Sijainti

Espoo

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

03.09.2018

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Sähkötyöt

Kuvaus

Kohteena on 1990 valmistunut paritalo, jonne on tavoitteena tehdä sähköjärjestelmän päivitystä. Talossa on hyvät putkitukset joita pitkin johdotuksia pystytään pujottamaan suht kätevästi (naapuriin tehty vastaava remontti). Talossa on kolme kerrosta, keittiöön, märkätiloihin ja käyttöullakolle on tehty jo aiemmin maadoitetut pistorasiat. Talon omistaja hoitaa tavaroiden siirtelyn pistorasioiden tieltä sovitusti. Remontin aikataulu on vapaasti sovittavissa.

1) Ryhmäkeskuksen vaihto moderniin vikavirtasuojalliseen malliin, jossa on myös teletila ja RJ45-liittimiä. Tällä hetkellä talossa on vm 90 posliinisulaketaulu.
2) Maadoitettujen pistokkeiden vaihto olohuoneeseen (4 kpl 2-osaisia), eteiseen (1kpl 2-osaisia), kolmeen makuuhuoneeseen (2 kpl/huone 2-osaisia) - tämä vaatii maadoitusjohdotuksen
3) Jos mahdollista, RJ45 CAT6 verkotus niin, että jokaiseen huoneeseen saadaan vähintään 1 kpl RJ45 pistokkeita (Käyttöullakko, makuuhuoneet (3kpl), olohuone, keittiö ja eteinen).
4) Sähköauton lataamiseen tarkoitetun sähköpisteen rakennus talon viereen, vaatii uuden 16A sulakkeen toteutuksen ryhmäkeskukseen. Sähköjohdon voinee vetää olemassaolevan ulkovalon läpiviennin kautta ja asentaa pinta-asennuksena talon seinään, toteutus saattaa vaatia eteisen kattorakenteen avaamista. Sisäseinät ja alakerran katto ovat gyproc levyä. Lataus tyyppiä mode 3, liitin tyyppi1 (Mitsubishi Outlander PHEV).

Urakka toteutetaan avaimet käteen periaatteella, sisältäen työn, suunnittelun ja materiaalit. Kyseessä on taloyhtiö, joka vaatii luvan ja valvojan remontille, jonka hoitaa työn tilaaja.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua