Sähköliittymän asennus sekä rantasaunan sähköistys

Urakkamaailma on

  • - Ilmainen
  • - Riskitön
  • - Turvallinen tapa löytää luotettava urakoitsija
  • - Säästä jopa tuhansia euroja

Löydä remontillesi tekijä


Vertaile tarjouksia, tutustu urakoitsijoiden taustatietoihin ja aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin.

Rakennuksen tyyppi Loma-asunto
Remontti toteutettiin 21.05.2022
Kategoria Sähkötyöt Sähkötyöt
Materiaalit Ei
Siivous Ei

Sähkötyöt
- Kohteesta ei ole olemassa sähkösuunnitelmaa eikä sähköjä ole kytketty (sähköliittymä tilattu ja se toimitetaan maaliskuun lopussa tai huhtikuun aikana)
- Pintoja ei tarvitse purkaa
- Ulkovalaisimien asennustyö kuuluu urakkaan
- Mittauskeskus tarvitaan ja se sijoitetaan väliaikaiselle pukille (kun varasto on valmis, se asennetaan varaston seinään)

Kyseessä on uudiskohde (kesämökki + rantasauna), josta tässä vaiheessa toteutetaan sähköpääkeskus väliaikaiselle pukille (myöhemmin varaston seinään) erillisen rantasaunarakennuksen (Salvos 25 m2 sauna + tupa) sähköistys sekä valmius auton lämmityspistokkeelle ja pihavalaisimille. Kohteen maatöiden yhteydessä (maaliskuun loppu/huhtikuun alku) tulee jo tarvittavat kaapelit kaivaa paikalleen, eli tältä osin tarvitaan suunnitelmat nopeasti, mutta varsinaisten sähkötöiden/asennusten aikataulu on joustava. Sähköliittymän myyjä toimittaa kaapelin mittauskeskukseen asti, mittauskeskukselta saunalle tarvitaan kaapeli. Maatöiden tekijä kaivaa kaapelit maahan maatöiden teon yhteydessä. Sauna toimitetaan valmiina toukokuun alussa, jonka jälkeen sähkötyöt rantasaunaan voidaan asentaa.


Miten Urakkamaailma toimii


Hinta

3032,84 €

Sijainti Heinola

Tarvitsetko apua?