Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Sähköliittymän asennus sekä rantasaunan sähköistys

Hinta 3032,84 €

 

 Rakennuksen tyyppi

Loma-asunto

 Pinta-ala

-

 Sijainti

Heinola

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

21.05.2022

 Siivous

-

 Kategoria

Sähkötyöt

Kuvaus

Sähkötyöt
- Kohteesta ei ole olemassa sähkösuunnitelmaa eikä sähköjä ole kytketty (sähköliittymä tilattu ja se toimitetaan maaliskuun lopussa tai huhtikuun aikana)
- Pintoja ei tarvitse purkaa
- Ulkovalaisimien asennustyö kuuluu urakkaan
- Mittauskeskus tarvitaan ja se sijoitetaan väliaikaiselle pukille (kun varasto on valmis, se asennetaan varaston seinään)

Kyseessä on uudiskohde (kesämökki + rantasauna), josta tässä vaiheessa toteutetaan sähköpääkeskus väliaikaiselle pukille (myöhemmin varaston seinään) erillisen rantasaunarakennuksen (Salvos 25 m2 sauna + tupa) sähköistys sekä valmius auton lämmityspistokkeelle ja pihavalaisimille. Kohteen maatöiden yhteydessä (maaliskuun loppu/huhtikuun alku) tulee jo tarvittavat kaapelit kaivaa paikalleen, eli tältä osin tarvitaan suunnitelmat nopeasti, mutta varsinaisten sähkötöiden/asennusten aikataulu on joustava. Sähköliittymän myyjä toimittaa kaapelin mittauskeskukseen asti, mittauskeskukselta saunalle tarvitaan kaapeli. Maatöiden tekijä kaivaa kaapelit maahan maatöiden teon yhteydessä. Sauna toimitetaan valmiina toukokuun alussa, jonka jälkeen sähkötyöt rantasaunaan voidaan asentaa.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua