Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Sähköauton latausaseman asennus (latausasema, kaapeloinnit ja asennustyö tarvikkeineen)

Hinta 1846,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

Rivitalo

 Pinta-ala

80 m2

 Sijainti

Espoo

 Rakennuksen ikä

2018

 Remontin toteutus

16.10.2022

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Sähkötyöt

Kuvaus

Pyytäisin tarjousta sähköauton latausaseman asennuksesta. Toki olisi hienoa, mikäli teidän kautta saisi tilattua koko paketin (latausaseman, kaapeloinnin ja asennuksen tarvikkeineen). Kohteena Palstalaisentie 3, Espoo. Autopaikka/autopaikat, joihin kaapeloinnit tulisi vetää eivät sijaitse sähkökeskusken välittömässä läheisyydessä. Taloyhtiömme pihalla on kaksi autokatosta. Sähkökeskus sijaitsee toisen katoksen vasemmassa laidassa saman katon alla. Kaapeloinnit olisi tarkoitus vetää katokseen, joka ei ole sähkökeskuksen vieressä. Olemme hallituksen puheenjohtajan kanssa katsoneet kaapeloinnille reitin, jota kautta kaapeloinnit voisi mahdollisesti vetää toiseen katokseen. Ajatuksena oli, että kaapeloinnit vedettäisiin sähkökeskuksen vieressä olevaa seinää pitkin muutamalla läpiviennillä katoksen toiseen päähän. Katoksen toisesta päästä kaapeloinnit upotettaisiin maahan ja vietäisiin tätä kautta toiseen katokseen. Ajatuksena oli, että voisimme omin hartiavoimin vastata kaivuutöistä ja näin ollen säästää kustannuksissa.

Itse olisin kiinnostunut tilaamaan kauttanne koko paketin huomioiden, että latausaseman tulisi soveltua sekä sähköauton että plug in hybridin lataamiseen. Kaksi naapuria osoitti kiinnostuksensa vetää kaapeloinnit omille autopaikoilleen mahdollisesti myöhempiä latausasemien asennuksia varten. Näin ollen voisimme säästää asennuskustannuksissa, kun useampi kaapelinveto tehtäisiin samalla samoja kouruja hyödyntäen.

Ohessa havainnollistava kuva sähkökeskuksen ja katosten sijainneista ja etäisyyksistä. Kuviin merkkasin autopaikat, joihin asennus ja kaapeloinninvedot tulisivat.

Mikäli mahdollista niin voisitteko listata tarjoukseen muutaman eri hintaluokan latausaseman ominaisuuksineen? Lisäksi voisitteko eritellä sen osuuden tarjoukseen, jonka voisimme jakaa naapureiden kanssa keskenämme? Kiitos!


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua