Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Rossipohjan uusiminen

Hinta 5979,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

Omakotitalo

 Pinta-ala

40 m2

 Sijainti

Kirkkonummi

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

30.11.2020

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Huoneistoremontti

Kuvaus

Rossipohjan uusiminen noin 40m2

Lattiat on purettu kokonaan paitsi pääpulkkit eli poistetaan kaikki vanhoja ja huonossa kunnossa puupalkit ja vaihdetaan ne uudeksi ja tuetaan Rossipohjan rakennetta lisäämällä paksut uudet puupalkit.  Sokkelin ympäri pitäisi rakentaa sokkelin paksu palkiston yhteen jonka käytetään tukena muihin puupalkkiin.

Rossipohjan eristettynä käytetään Finnfoam k600 250 mm, Finnfoamin alle pitää laittaa hiiriverkko kiinnitetty jokaiseen puupalkkiin alapuolella ja Finfoamin päälle pitää laittaa OSB levyja 18mm. Lattian laminaatti me hoidamme itse.

Tuetaan väliseinät lisäämällä uudet paksut puupalkit näin että seinät tukevat tarpeeksi talon toinen kerros olemassa. Lisätään myös harkkoja tai betonia rossipohjan rannekkeen ja muut materiaalit tukena näin että ne tukevat vielä paremmin väliseinät ja samalla tukevat paremmin talon toinen kerros.

Rossipohjan nurkkaan tilalle me itse rakennetaan uuden vessan johon laitetaan painava amme joten erityisesti työhön kuuluu tukea Rossipohjan rakennetta näin että koko talo on tuettu Rossipohjan puupalkin käyttää ja että Rossipohjan rakenne kestää riittävästi paino kuten vessa alakertaan sekä toinen vessa yläkertaan samassa nurkassa paikassa talossa.

Puurakenteinen tuulettuva rossipohja pitäisi olla toimiva näin että estää rakenteita vaurioitumista ja että ei ilmestyisi kosteusvauriot eikä mikrobien kasvua.

Remontin kustannusarvio: 5979,55 €

Vastuuvakuutus ja työn takuu sekä materiaalin takuu pitää olla.

Työlle toivottu aloittamisajankohta on heti.
Voidaan sopia urakkahommana.
Tarjouksessa eriteltävä erikseen työn hinta ja materiaalit.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua