Rivitaloyhtiön puuosine pesu / maalaus

Urakkamaailma on

  • - Ilmainen
  • - Riskitön
  • - Turvallinen tapa löytää luotettava urakoitsija
  • - Säästä jopa tuhansia euroja

Löydä remontillesi tekijä


Vertaile tarjouksia, tutustu urakoitsijoiden taustatietoihin ja aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin.

Rakennuksen tyyppi Rivitalo
Remontti toteutettiin 01.06.2017
Kategoria Ulkomaalaus Julkisivutyöt
Materiaalit Kyllä
Siivous Kyllä

Hei 

Pyydämme tarjousta As Oy Helsingin Kaskenpolttajantie 1:n ulkoseinien pesusta ja osittaisesta maalauksesta. Työkohde on viiden huoneiston rivitaloyhtiö Paloheinässä, Helsingissä. Rakennukset ovat valmistuneet 1999 ja maalipinta on alkuperäinen ja joistain paikoista silmin nähden likainen. Pinnoille riittää puhdistus niiltä osin kuin pinta pesemällä puhdistuu ja ne pinnat maalataan, joita ei muuten saada puhtaaksi. 

Rakennukset ovat pääosin tiiliverhoiltuja ja käsiteltäviä puupintoja on paikoittain ikkunoiden ympärillä, terasseilla, talon päädyissä sekä rakennuksen katolla eri tasolla olevien kattojen takia.  Rakennuksissa on 1.5 kerrosta (pohjakerros ja harjakatto). Myös kaikki rakennusten räystäiden otsalaudat pitää pestä ja mahdollisesti maalata sekä räystäslautojen yläpuolisen sadevesikourujen ulkopinta pitää pestä. Myös terassikatteiden runko-osien pesun ja mahdollisen maalauksen tulee sisältyä työhön. 

Haluaisimme toisen tarjouksen tai eritellyn hinnan kiinteistöön kuuluvien neljän pienen 1-kerroksisen ulkovarastojen seinien ja ovien pesusta ja mahdollisesta maalauksesta.  

Puhdistettavaa pintaa on silmämääräisesti arvioiden n. 200 m2 asuinrakennuksissa ja 100 m2 ulkovarastoissa. Suurin osa näistä puupinnoista vaikuttaa kuitenkin olevan suhteellisen puhtaita.

Mahdollinen uudelleenmaalaus tulee tehdä valkoiseksi alkuperäisen maalauksen mukaiseksi.  

Pestäviin ja/tai maalattaviin alueisiin kuuluu siis: 
Kaikki puiset seinäosat ja ikkunankarmit
Räystäiden otsalaudat ja näiden päällä olevien sadevesikourujen ulkopinnat
Terassien puiset runko-osat 
Kattojen päätyjen puiset pinnat 
Mahdollisesti ulkovarastojen seinät, ovet ja räystäät  

Tarjoukseen tulee sisältyä kaikki työssä tarvittava kuten pesuaineet, maalit ja työvälineet, tarvittavat telineet, niiden kuljetus ja pystytys/purkaminen sekä työssä syntyvän jätteen poisvienti ja kierrätys ja työkohteen loppusiivous.  

Työ tulee suorittaa kesän 2017 aikana.  


Miten Urakkamaailma toimii