Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Rivitaloyhtiön piha-aitojen uusiminen (vanhojen purku, uusien rakentaminen)

 

 Rakennuksen tyyppi

Rivitalo

 Pinta-ala

6210 m2

 Sijainti

Espoo

 Rakennuksen ikä

28

 Remontin toteutus

07.08.2017

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Huoneistoremontti
Pihan huolto

Kuvaus

Vuonna 1989 valmistuneen Espoolaisen rivitaloyhtiön alkuperäiset puiset piha-aidat on uusittava. Vanhat aidat ovat lahoja ja niin huonossa kunnossa, että niitä ei enää kannata korjailla. Vanhat aidat on purettava, ja tilalle rakennettava uudet.
Yhtiö sijaitsee omalla 6200 neliömetrin tontilla ja piha-aitoja on kaikkiaan 58 kappaletta rivitaloasuntojen välisillä etu- ja takapihoilla. Aitaa yhteensä 383 juoksumetriä. Aitojen korkeudet etupihoilla 210/130 cm ja takapihoilla 190 cm. Aidan materiaali on valkoiseksi maalattu puu. Uudet aidat on tehtävä yhtiön teettämien uusien rakennuspiirustusten mukaan. Uusien aitojen piirustukset noudattavat vanhojen aitojen perustyyliä, mutta uusiin piirustuksiin sisältyy joitakin muutoksia ja parannuksia vanhoihin nähden.
Remontin ajankohta on aikaisintaan elokuussa 2017, ja remonttia voidaan tarvittaessa siirtää vuoden 2018 puolelle. Remonttia ei ole järkevää tehdä talvikaudella. Kaikkien aitojen viereen pääsee autolla ja yhtiöllä on oma iso parkkialue käytettävissä, jonne voi tarvittaessa varastoida työmaan tarvikkeita. Asunnoista käsin on järjestettävissä 1-vaihesähköä, ja yhtiön huoltorakennuksesta myös 3-vaihesähköä.
Seuraavan linkin takaa löytyy muutamia valokuvia esimerkkinä vanhoista aidoista:
https://goo.gl/photos/oSuG9KZ5QABVaKQR7


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua