Rintamamiestalon ullakon asuinkäyttöön rakentaminen

Urakkamaailma on

  • - Ilmainen
  • - Riskitön
  • - Turvallinen tapa löytää luotettava urakoitsija
  • - Säästä jopa tuhansia euroja

Löydä remontillesi tekijä


Vertaile tarjouksia, tutustu urakoitsijoiden taustatietoihin ja aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin.

Rakennuksen tyyppi Omakotitalo
Pinta-ala 88 m2
Remontti toteutettiin 20.04.2020
Kategoria Huoneistoremontti
Materiaalit Kyllä
Siivous Kyllä

Otetaan vuoden -59 rintamamiestalon kylmä ullakko asuinkäyttöön. Haussa timpuri/kirvesmies, joka hallitsee vanhan puutalon remontoinnin erityispiirteineen ja on tehnyt vastaavaa aiemminkin. Urakalla on jo rakennuslupa, vastaava työnjohto ja rakennesuunnitelmat. LVIS-suunnitelmat ja -työt hankitaan erikseen. Valittavalla taholla tulee olla kokemusta ja osaamista arkkitehdin ja rakennesuunnittelijan kuvien tulkinnasta.

Urakka on luonteeltaan melko tavanomainen. Ullakolle tulee 3H, WC ja muutama komero. Välipohjaa tuetaan teräspalkeilla ja liimapuupalkeilla. Keskikerrokseen asennetaan lattian alle myös yksi teräspalkki parantamaan kantavuutta. Valittavalla taholla täytyy olla kyky hankkia tarvittava määrä aputyövoimaa sitä vaativiin töihin.

Työt tehdään pääosin ullakolta käsin, poislukien välipohjan tuenta, jolloin keskikerroksesta puretaan yhden huoneen kattorakenne ja osa toisen huoneen lattiaa avataan palkin asentamista varten. Työaika on pääsääntöisesti 8-17. Aloitusajankohta riippuu koronaepidemiasta, mutta niin pian kuin mahdollista.


Miten Urakkamaailma toimii