Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Rintamamiestalon täysremontti

Hinta 60000,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

Omakotitalo

 Pinta-ala

70 m2

 Sijainti

Kortesmäentie 30, 02970 Espoo, Finland

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

01.06.2017

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Huoneistoremontti
Sähkötyöt

Kuvaus

Kyseessä on v. -61 valmistunut rintamamiestalo, johon ei ole vuosien varrella tehty suurempia remontteja, eli talo on pitkälti alkuperäiskunnossa. Talossa on tupakoitu +50 vuotta joten kaikki sisäpinnat on myös uusittava. Koska sisäpinnat menevät uusiksi, myös talon sähköt on tehtävä uusiksi, koska sähkötaulu on vanha ja kaikki sähköjohdot ovat pinta-asennuksena. Koko talo on rakennettu kallioon räjäyttäen, josta n. 3/4 kellarista on rakennettua tilaa ja n 1/4 on vain kallioon räjäytettyä reikää jonka päällä on rossipohja. Tämä rossipohja on pitkälti pettänyt ja se on vaihdettava. Täältä voi löytyä kosteusvaurioita, sillä em kalliotilaan on vuosien varrella päässyt joka kevät sulamisvettä. Myös eteisessä olevan lämminvesivaraajan alla on korjaamaton vesivahinko. 3 oviaukkoa on suurennettava jotta ilmankierto paranee ja taloon tulee enemmän valoa. Nykyinen WC on suurennettava (tilaa löytyy) ja siihen on rakennettava kylpyhuone (on em rossipohja alueella). Taloon on asennettu 70-luvun alkupuolella koneellinen ilmanvaihto lämmön talteenotolla, ja se on tullut tiensä päähän, joten se on myös vaihdettava. Vesikatto olisi myös hyvä tässä vaiheessa vaihtaa, sillä nykyinen peltikate on 26v vanha. Koska kaikki sisäseinäpinnat menevät uusiksi, myös keittiön kaapisto menee uusiksi.
Myöhäisemmässä vaiheessa, eli EI tämän remontin yhteydessä olisi kellarissa oleva sauna peruskorjattava, ja siitä tehdään myöhemmin eri tarjouspyyntö.
HUOM HUOM HUOM! Tässä esiintyvä aloituspäivä (01.06.2017) on tuossa vain siksi että päivämääräkenttä on pakollinen. Aloituspäivämäärä on toistaiseksi täysin avoin!


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua