Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Rintamamiestalon asbestikartoitus

Hinta 502,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

Omakotitalo

 Pinta-ala

75 m2

 Sijainti

Muurola

 Rakennuksen ikä

1952

 Remontin toteutus

31.03.2024

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Asbestikartoitus

Kuvaus

Tarkoituksenamme on remontoida rintamamiestaloa wc-kylpyhuoneen ja keittiön osalta, sen lisäksi haluaisimme uusia talon viemäröinnin, ulkolaudoituksen ja lämmöneristeet seinissä, alapohjassa ja vintillä. Kohteessa tarvittaisiin laaja asbestikartoitus. Talo on keittiötä ja wc-kylpyhuonetta lukuunottamatta rakenteiltaan alkuperäisessä kunnossa, peruskorjausta talossa ei ole tehty eikä talosta ole olemassa rakennuspiirrustuksia. Tiedot talon kunnosta perustuvat edellisen omistajan kertomiin tietoihin.

Talo on rakennettu 1952 ja siihen on jälkikäteen (joskus 1980-luvulla?) rakennettu sisä-wc-kylpyhuone. Seinissä ja lattioissa on muovimattoa. Vesiputket ovat oletettavasti muovia. Kalusteet ovat puuta ja lastulevyä. Lattiarakenne notkuu, joten lattian avaaminen ja vahvistaminen on olennainen osa remonttia.

Keittiö on rakennettu myös oletettavasti 1980-luvulla. Keittiön kaapistot ovat puuta ja lastulevyä, välitila on kaakeloitu, lattia on puuta. Päävesiputki tulee taloon keittiössä, liitokset ovat allaskaapissa.

Talon seinissä on sahanpurueriste, myös vintillä on sahanpurua. Ulkovuoraus on lautaa. Sisäseinissä on puolipaneelit ja tapettia. Sähköjohdot ovat seinien pinnalla.

Lattiat ovat puuta, mutta niiden päälle on jälkikäteen asennettu laminaattilattia, vain keittiössä on alkuperäinen lattia näkyvissä. Olohuoneen lattian alla on kellari, luukun kohdalta on nähtävissa jonkin verran lattian rakennetta.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua