Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Purkutyö, lautalattia, villaeristeet, vaatekomerot.

Hinta 1900,00 €

 

Käyttäjän arvostelu

 Rakennuksen tyyppi

Omakotitalo

 Pinta-ala

81 m2

 Sijainti

Helsinki

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

06.12.2021

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Purkutyöt

Kuvaus

Aikataulutoive:
Pikimmiten

Kohteen tiedot:

Omakotitalo
Rv 1980, harkkoperustukset, betonipohjalaatta, puurunko, tiiliverhous, yksi kerros ja kylmä vintti.

Työn kuvaus:

Puulattioiden kannen eli ponttilautojen ja niiden alapuolisten muovien, villojen ja rakennusvaiheen purujen/roskien purkaminen ja pois vienti. Lisäksi puretaan ja viedään pois kolme vaatekaappia. Purettavan alueen pinta-ala on yhteensä noin 81 m2. Puulattian runko säilytetään uuden puulattian rungoksi.

Purettavat alueet on merkitty liitteenä olevaan pohjakuvaan punaisella viivalla (makuuhuoneet 3 kpl, olohuone ja askarteluhuone). Liitteenä on myös muutama valokuva, joista käy ilmi lattiarakenteen paksuus ja villan määrä (yhdessä makuuhuoneista on jo suoritettu lattian koeavaukset).

Puukannen alapuolella on höyrysulkumuovi. Muovi puretaan pois ulkoseinien reuna-alueita lukuunottamatta, Ulkoseinän reunalle jätetään siististi suoraan leikattua muovia noin 500 mm puulattian pinnasta alaspäin mitattua, mikäli muovi on yhtenäinen ulkoseinien höyrysulkumuovin kanssa. Oletettavasti näin ei ole, ja muovi on erillään seinämuoveista.

Purkutyön edetessä tulee ottaa valokuvat ja/tai videot työvaiheittain:
1) puukansi ja vaatekomerot poistettu (kuvissa näkyy muovikalvot ja niiden mahdolliset puutteet/virheet)
2) lattian höyrysulkumuovi poistettu (kuvissa näkyy villat päällisin puolin ja niiden mahdolliset puutteet/virheet)
3) villat poistettu (kuvissa näkyy lattioiden purujen ja irtoroskan määrät ja mahdolliset näkyvät epäpuhtaudet)
4) imuroinnit suoritettu (kuvissa näkyy puhtaat lattiarungot ja betonialapohja)

Lisäksi tulee kuvata ja raportoida sähköpostilla/Whatsapilla mahdolliset esiin tulevat erityisen likaiset tai haisevat kohdat. Kohdat on paikannettava ja merkittävä pohjakuvaan.

Kuvat ja videot tulee aina ottaa siten, että niistä selviää mistä kohtaa ne on otettu.

Mustuneet jäljet ja muut vauriojäljet villojen maanvastaisella kyljellä ja ilmeisen vaurioituneet sahanpurut tms ainekset raportoidaan siten, että ne niiden löytöalueet merkitään pohjakuvaan.

Purettavissa rakennusmateriaaleissa on todennäköisesti mikrobeja. Purkutyön tekijöillä tulee olla riittävä suojaus. Purkutyöurakoitsija vastaa suojautumisesta ja työturvallisuudesta. Turvallisuusasioista on huolehdittava esimerkiksi paikalleen jätettävien lattiarunkojen aiheuttaman kompastumisvaaran takia ja purkamisen myötä syntyvien lattiakorkoerojen takia (putoamisvaara).

Rakennusvaiheessa villojen alle jätetyt sahanpurut ja muut roskat tulee imuroida asianmukaisella ilmansuodattimella varustetulla imurilla. Roskien lakaiseminen ja villojen pölyttäminen on kiellettyä.

Irtojätteen imurointi tulee suorittaa niin täydellisesti, että betonialapohja ja lautalattian runko on työn jälkeen täysin vapaa irtoaineksista. Purkutyön jälkiä tai irtoainesta ei saa jäädä asunnon säästettäville pinnoille.



Käyttäjän tekemä arvostelu

Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua