Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Porrasaukon ja portaiden teko kellarikerrokseen.

 

 Rakennuksen tyyppi

Omakotitalo

 Pinta-ala

120 m2

 Sijainti

Ylöjärvi

 Rakennuksen ikä

1998

 Remontin toteutus

14.03.2024

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Sisäportaiden rakennus

Kuvaus

Kohteena on 1,5 krs hirsitalo, jossa myös kellarikerros. Talo on rakennettu rinnetontille ja kellarikerros on osittain maan alla. Tällä hetkellä kellarikerrokseen pääsee ainoastaan ulkokautta. Tavoite on helpottaa kulkua kellariin ja tulevaisuudessa rakentaa lisää asuintilaa sinne.

Tässä remontissa on tarkoitus tehdä talon nykyisen portaikon (1. ja 2. kerroksen välinen) alaosaan porrasaukko sekä rakentaa uudet portaat kellariin. Lisäksi tarkoitus on myös rakentaa oviaukko kellarikerroksessa olevaan työhuoneeseen, jonne myös pääsy tällä hetkellä vain ulkoa. Lattia on betoninen liittolaatta 1. krs ja kellarin välissä. Oviaukko tulee kantavaan harkkoseinään.

Remontille on voimassa oleva rakennuslupa. Lisäksi olemme teettäneet rakennesuunnittelijalla porrasaukosta ja oviaukosta rakennesuunnitelmat. Liiteenä alustava porrasaukko suunnitelma sekä rakennesuunnitelmat. Alustavassa porrasaukko suunnitelmassa on virheellisesti piirretty väliseinät portaiden ympärille kellarissa. Portaat saa olla avoimet.

Muita töitä, jotka remonttiin liittyy ovat kellarikerroksen katossa olevien vesi ja viemäri putkistojen reittien muutokset sekä lämmityspattereiden (vesikiertoinen) ja ilmanvaihdon lisäys kellarikerrokseen (esim. VILBE ilmanvaihtoventtiileillä). Näistä voidaan keskustella myös erikseen.

Lisätietoja saa kysymällä. Paikan päällä käynti onnistuu sovittaessa.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua